top of page

Om Linn

Kraftfull kvinne – en spirituell leder – som holder hendene foran ansiktet. Antrekket er en grønn silkekjole.

Det skulle gå 25 år før jeg virkelig våget å stole på meg selv og gå den veien hjertet og sjelen min ville jeg skulle gå, istedenfor å lytte til “alle” andre og hva de mente var best…

 

Oppveksten min bestod av mange sykehusbesøk og mye snakk om begrensninger. Livet mitt styrtes av intens frykt og selvpålagte begrensninger. Frykten kjente jeg på store deler av dagen og jeg var redd for det aller meste - inkludert sånt som med 100% sannsynlighet ikke kunne skje. Én av de mest fremtredende fryktene var helseangsten min, som nok helt sikkert sprang ut fra alle sykehusbesøk jeg opplevde fra jeg ble født og til jeg var 21.

Jeg har vært gjennom flere operasjoner enn som kan telles på fire hender. Det at jeg er født med Noonans syndrom førte også til at jeg fikk tett oppfølging. Med syndromet fulgte hjertefeil, dårlig syn og noe nedsatt hørsel, ledd -og muskelsmerter og karakteristiske ansiktstrekk, for å nevne noe. Skoliosen (den skjeve ryggraden) jeg opplevde å få i rundt 20 årsalderen, og som jeg ble operert for da jeg var blitt 21 år, er også noe som kan linkes opp mot Noonans syndrom. Jeg ser egentlig på meg selv som heldig fordi jeg har en veldig mild grad av syndromet, men likevel så har jeg hatt min del motgang - akkurat som alle andre.

Kvinne sitter i en brun stol på et hotellrom, ser ut i luften og tenker "MAGISK LIV"
Frustrert og lei dame som river seg i håret av frustrasjon på reisen av spirituell utvikling.

Fra jeg ble født lå det hele tiden i “kortene” at jeg skulle bli ufør, noe jeg ble før jeg fylte 20 år. Jeg har hele livet vært innunder “systemet” og opplevde å bli plassert i bokser som jeg overhodet ikke følte meg hjemme i. Det førte til mye frustrasjon, en selvfølelse som ble enda lavere enn den allerede var og drømmer og ambisjoner som forsvant. Hva var vitsen med å drømme da jeg hele tiden ble fortalt at jeg heller burde være fornøyd med sånn ting var istedenfor å risikere å bli skuffet?

 

Vil her presisere at det jeg følte la mest “bånd” på meg var selve systemet/samfunnet. Mine foreldre har hele tiden stått ved min side og kjempet for at jeg skulle få leve det beste livet jeg kunne, og familie/slekt har alltid vært en fantastisk støtte å ha og er mennesker jeg står nært. Likevel så var (og er) flere redde for at jeg skulle bli skuffet, noe som har ført til at jeg har følt på litt brems til tider - da i nåtid nå som jeg drømmer enormt stort og har veldig mange ambisjoner, de kom nemlig tilbake.

Nå ser jeg jo hvor viktig den historien jeg har er og har vært for meg - kanskje spesielt med den karrieren jeg nå har gått inn i som Universets selvutnevnte talsperson for evolusjon på alle livets områder i følge Human Design, spirituell lærer, prestinne og foredragsholder.

 

Det var i 2015 jeg skulle få mitt første ordentlige vendepunkt. Da dro jeg på min første alternativmesse og ble for første gang offisielt introdusert for mitt åndeteam og resten av Universet, og ingenting har vært det samme siden. Livet mitt ble snudd opp-ned på den gode måten, og det var en fantastisk opplevelse!

 

Jeg begynte å fordype meg i personlig -og spirituell utvikling og det ene har ført med seg det andre. Drømmene og ambisjonene er større enn noen gang og når noen nå prøver å plassere meg i en boks jeg ikke føler meg hjemme i, eller bremse meg på en annen måte, så bruker jeg det som en motivasjonsfaktor for veien videre. Jeg har gjennom hele livet opplevd å bli forhåndsdømt og undervurdert, men også dette bruker jeg som drivkraft og styrke nå, istedenfor å la det svekke meg. For ja, forhåndsdømt og undervurdert blir jeg fortsatt, men ikke i samme skala som før heldigvis.

raftfull kvinne – spirituell leder – som sitter i en trapp av mur.
En smilende dame står ved to trær. Antrekket er en mønstrete topp i kalde farger som blått

Det er så godt som umulig (ja, faktisk) å komprimere historien min til noen få avsnitt og likevel få med seg “alt”, men historien min har i alle fall vist meg hvor viktig den spirituelle delen og min kontakt med Universet er, hvor viktig egenkjærlighet og å tillate seg å føle følelsene sine helt gjennom er og hvordan noen små justeringer her og der kan skape et gigantisk skift og føre til et magisk liv. Nå har jeg funnet min vei, jeg blir mer og mer kjent med den jeg virkelig er på dypet, jeg tiltrekker meg mye lettere det som er ment for meg - både mennesker, ting, muligheter ++ - og frykten har vel minsket med 90% føles det ut som. Jeg er også mer klar over hvilke begrensninger jeg har som jeg faktisk må ta hensyn til og hvilke som kun eksisterer i mitt eget hode, og jeg har kontrollen over frykten istedenfor at den kontrollerer meg.

 

I tillegg har jeg gått fra å leve et middelmådig liv meg mye frustrasjon fordi jeg ikke levde ut mitt fulle potensial og samfunnet prøvde å presse meg inn i en bestemt boks som overhodet ikke passet meg, til nå å leve et magisk liv hvor jeg skriver min egen livshistorie, skaper min egen vei, tror på meg selv og lener meg på åndeteamet mitt og resten av Universet. En kontakt og samspill som er uvurderlig for meg.

Familie har alltid betydd mye for meg og det gjør det fortsatt. Jeg elsker å tilbringe tid sammen med familie, samtidig som jeg nå på veien også tiltrekker meg mennesker som matcher meg og min vibrasjonsfrekvens. Det har gjort at nettverket mitt har vokst betraktelig de siste årene og det med mennesker som jeg har mye til felles med og klaffer godt med, noe som er magisk det også.

 

Jeg brenner ekstremt for å hjelpe magiske sjeler som DEG til å komme seg ut av bokser de ikke føler seg hjemme i, bli venn med følelsene sine, se sin uendelige verdi, leve ekte fra sjelen og gjøre det umulige mulig sammen med ditt personlige åndeteam og resten av Universet ved din side!

 

Jeg er nemlig et levende bevis på at det - sammen med Universet - er mulig å skape et realt skift i livet og at ting som virker umulig faktisk er MULIG

Kvinne står på scenen og holder inspirasjonsforedrag om det hun brenner for å prate om.
Logoikonet til Linn Kleppa som sammen med Universet hjelper deg i spirituell utvikling og til å leve et magisk liv

Lyst på hjelp fra meg og Universet?

Per nå tilbyr jeg readinger (kanaliserte, personlige budskap fra Universet til deg). Mange finner trøst, støtte og kraft i disse. I tillegg tilbyr jeg den eksklusive 1 til 1 tjenesten "Ha Linn & Universet i lommen". Mer informasjon finner du ved å trykke på de gule "knappene" under her. Der kan du også lese tilbakemeldinger.

Logoikonet til Linn Kleppa som sammen med Universet hjelper deg i spirituell utvikling og til å leve et magisk liv

Andre steder Linn er nevnt

Linn har gjestet podkastene:

KLIKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL DEN AKTUELLE EPISODEN

Linn – spirituell leder – gjestet episoden av Sjelfull Business Podden som eies og drives av Mayka Brevik
Linn – spirituell leder – gjestet episode 94 av podkasten Uhøytidelig Spirituell av Healer Susanne og Erik

Hoster podkastene

KLIKK PÅ BILDENE FOR Å KOMME TIL DEN AKTUELLE EPISODEN

Gjør det umulige mulig - En podkast for deg som er interessert i spirituell utvikling.
Logoikonet til Linn Kleppa som sammen med Universet hjelper deg i spirituell utvikling og til å leve et magisk liv

Følg Linn & Universet her

Her finner du Instagram-kontoen til Linn Kleppa som er Universets talsperson og Spirituell leder og lærer
Her finner du podkasten til Linn Kleppa som er Universets talsperson og Spirituell leder og lærer
Bakgrunn i ulike farger og som har et magisk uttrykk, passende for et magisk liv
Kvinne som virkelig lever et magisk liv som Universets talsperson, klarsynt, spirituell leder og lærer +++
Her finner du Facebook-kontoen til Linn Kleppa som er Universets talsperson og Spirituell leder og lærer
Her finner du Snapchat-kontoen til Linn Kleppa som er Universets talsperson og Spirituell leder og lærer
Her finner du LinkedIn-kontoen til Linn Kleppa som er Universets talsperson og Spirituell leder og lærer
Her finner du YouTube-kanalen til Linn Kleppa som er Universets talsperson og Spirituell leder og lærer
Sommerfugl med mønster og farger som matcher universets galakse
Sommerfugl med mønster og farger som matcher universets galakse
Logoikonet til Linn Kleppa som sammen med Universet hjelper deg i spirituell utvikling og til å leve et magisk liv
bottom of page