top of page

Møt ditt åndeteam

   AKTIVERENDE OG GRATIS MINIKURS   

Klar for å åpne hjertet ditt for ditt personlige åndeteam og resten av Universet? Da er dette GRATIS minikurset for deg!

 

Bli med på en liten reise fylt med magi, «gjør det umulige mulig»-energi og sterke forbindelser. Kurset er i tre deler og hver del avsluttes med en kanalisert og kraftfull meditasjon/aktivering!

.

Smilende kvinne som holder en eksklusiv gave i hendene. En gave til spirituell utvikling_

Dette er dagen hvor jeg skal bevise for deg at åndeteamene våre faktisk er ved vår side, selv når vi ikke vet om det og tror at dem er det.

Her vil jeg dele personlige historier (blant annet en RÅKUL historie som er et bevis på det nevnt i forrige avsnitt) som vil gjøre det lettere for deg å forstå hvordan åndeteamet ditt kan hjelpe deg med å skape magi i livet.

Du skal få mer tillit! Vi skal blant annet snakke om tegn og litt om hvordan skille åndeteamets/Universets stemme fra egoets stemme.

Delen avsluttes med en hjerteåpnende (for det åndelige) kanalisert aktiveringsmeditasjon til deg.

Del 1: Du har allerede gaven

Her får du bli bedre kjent med Universet. 

  • Hva er for eksempel forskjellen på Erkeengler, engler og alver/feer?

  • Er en åndehjelper/guide det samme som en engel?

  • Hvordan vet jeg hvem som er hvem?

Delen avsluttes med en kanalisert meditasjon hvor du blir tatt med på en reise for å møte et individ i åndeteamet ditt.

En maskulin engel i skyene klar for å hjelpe deg med spirituell utvikling

Del 2: Bli bedre kjent med Universet

Lykkelig kvinne i ett med de dypere delene av seg og på den måten skaper seg et magisk liv

Her skal vi se på hvordan åndeteamet ditt kan hjelpe deg på livets reise.

 

Jeg gir deler jeg med deg personlige eksempler på måter mitt åndeteam har hjulpet meg med ulike ting. Du skal få et innblikk i hvordan åndeteamet ditt bidrar med trygghet, støtte og kjærlighet i livet.

Det å åpne seg opp for åndeteamet sitt og Universet i helhet er som å åpne døren til en verden fylt med muligheter. Det finnes ingen begrensninger!

Delen avsluttes med en kraftfull, kanalisert aktiveringsmeditasjon fylt med aktiveringsnøkler fra dragene og enhjørningene.

Del 3: Hva kan åndeteamet ditt hjelpe deg med?

Magisk bakgrunn i flere farger. Blant annet fargene lilla, rosa, blått, gult og hvitt.jpg

Tilbakemeldinger

"På min spirituelle reise har jeg vært innom mange inspirerende mennesker gjennom de siste par tre årene, og de siste ukene har det vært deg. Du har en måte å snakke om ting på som jeg kjenner ressonnerer veldig med meg, sånn som jeg intuitivt oppfatter at det henger sammen, og jeg har en følelse av at jeg kommer til å følge deg lenge...."

Monica

Rett og slett et GRATIS minikurs for deg som har lyst å bli bedre kjent med åndeteamet ditt og åpne deg enda mer opp for den MAGISKE verden vi egentlig lever i!

Føler du deg allerede åpen og i god kontakt med åndeteamet ditt og resten av Universet? Dette minikurset er for deg også! For jo mer tid vi alle bruker på vår spirituelle utvikling og på å forbinde oss med Universet, jo mer åpner vi oss også opp.

I tillegg er det jo helt GRATIS, så hva har du egentlig å tape?

Få tilgang til minikurset ved å registrere deg i skjema under her

Når du har registrert deg er det viktig at du sjekker spamfilter/søppelpost om du ikke finner eposten du vil motta med videre informasjon i innboksen din.

Skulle du ha noen spørsmål, eller oppleve at noe ikke fungerer som det skal, så send meg en epost på post@linnkleppa.no.

Jeg heter Linn Kleppa og det er mange ting jeg kunne kalt meg. Jeg velger å her skrive kun én tittel og det er UNIVERSETS TALSPERSON, hvorfor? Fordi det er en tittel gitt av Universets selv og som faktisk står svart på hvitt i mitt Human Design, utrolig nok.

Et av mine ønsker er å hjelpe spirituelle, magiske sjeler som DEG til å skape en MAGISK relasjon til ditt personlige åndeteam + resten av Universet, sånn at dere sammen kan gjøre det umulige mulig!

Dette minikurset er første steg på veien og er du oppriktig interessert i å få bedre kontakt med ditt åndeteam så er dette noe du ikke vil gå glipp av. For her vil du få åpne døren til en magisk virkelighet uten begrensninger.

Kraftfull kvinne står foran sin personlige drage. Det lyser kraftfullt ut fra håndflatene

Om din spirituelle lærer

bottom of page