BRUKERVILKÅR

Hvem er vi?

Linnkleppa.no eies av Linn Kleppa. Jeg er åndelig veileder og veileder deg til å være magiker i eget liv og kaste frykten på dør.

Org.nr: 924 812 265

 

1. Bruk av nettsiden

Hvem som helst kan bruke nettsiden, men du må være over 18 år for å kjøpe en tjeneste, enten det gjelder 1-1 veiledningssamtaler, tarotreadinger eller gruppecoachingprogrammer og digitale tjenester.

 

2. Kjøpsbetingelser

Du som kunde har alltid 100% fornøydgaranti, men hvor mange dager denne gjelder varierer fra produkt til produkt. Ta kontakt på e-post: [email protected] om du ønsker å vite mer om denne garantien, og hva som gjelder for deg (dette må gjøres straks du blir kunde, for at du skal kunne forsikre deg om at du har muligheten til å benytte deg av fornøydgarantien innen den gitte tidsfristen, om du skulle ønske).

100% fornøydgaranti betyr at du innen en gitt tidsfrist vil få pengene tilbake om du ønsker refusjon.

Linn Kleppa har rett til å endre sine priser.

 

3. Personvern

Vi bryr oss om personvernet ditt og ønsker at du skal sette deg godt inn i hva det er du godkjenner når du bruker nettsiden vår eller kjøper en tjeneste. Det å sette deg inn i dette er ditt ansvar.

Linnkleppa.no sin personvernerklæring kan du lese her.

 

 4. Opphavsrett

Alt innhold som du får tilgang til - både gratis og betalt - tilhører Linn Kleppa og er beskyttet av copyright-loven. Det er på ingen måte lov til å dele det du har kjøpt (eller lastet ned gratis) med andre. Det er ditt personlig. Ønsker du å tipse andre om gratis eller betalte ting jeg tilbyr så er du mer enn velkommen til å gjøre dette, ved å dele link til nettsiden.

Ønsker du å dele blogginnlegg (på Facebook f.eks.) så er du mer enn velkommen til å gjøre det også, så lenge du deler linken til innlegget og ikke på noen måte prøver å få det til å se ut som det er du selv som har skrevet det.

 

5. Taushetsplikt

Linn Kleppa har full taushetsplikt når du er kunde og har kjøpt én eller flere av hennes tjenester, eller har mottat en eller annen tjeneste gratis. Alt av tarotreadinger, veiledningssamtaler og annen kommunikasjon er underlagt dette punktet. Du som kunde skal føle deg trygg på at alt det som kommer frem når du jobber med meg er konfidensielt og ikke blir delt videre.

 

6. Endring av nettside

Linn Kleppa har rett til å:

  • fritt endre format og innhold på nettsidene når som helst.
  • stanse tilgangen til nettsiden når som helst
  • ta ned nettsiden for f.eks. vedlikehold, oppdateringer eller annen grunn.

 

7. Ditt ansvar

Det er ditt ansvar å forholde deg til brukervilkårene. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden og kjøpe tjenester fra Linn Kleppa så aksepterer og godkjenner du disse brukervilkårene, samt det som står i personvernerklæringen.

Det er ditt ansvar å holde deg oppdatert om det skulle komme endringer på personvernerklæringen og disse brukervilkårene og til enhver tid vite hva du samtykker til ved kjøp av tjenester/produkter, registrere deg for gratis verdi og eller generell bruk av nettsiden.

 

8. Informasjonskapsler (cookies)

Linn Kleppa bruker ulike informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din av nettsiden.

Informasjonskapsler som brukes er Google analytics og Facebookpiksel.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.