top of page

Brukervilkår

Hvem er vi?

Linnkleppa.no eies av Linn Kleppa som blant annet er Universets selvutnevnte talsperson for evolusjon for alle livets områder i følge Human Design, spirituell lærer og foredragsholder.

 

Jeg hjelper deg kort sagt til å skape deg en magisk relasjon med ditt personlige åndeteam og resten av Universet sånn at dere sammen kan skape magi og gjøre det umulige mulig. Bryt fri fra alkens "bokser" som holder deg tilbake, ta kontroll over frykten, gi slipp på selvpålagte begrensninger, ei hele deg og din historie og lev ekte fra sjelen og det livet du er ment å leve.

Org.nr: 924 812 265

 

1. Bruk av nettsiden

Hvem som helst kan bruke nettsiden, men du må være over 18 år for å kjøpe en tjeneste, enten det gjelder readinger/kanaliseringer/samtaler én til én, kurs i gruppe og eventuelt andre digitale og fysiske tjenester/produkter.

 

2. Kjøpsbetingelser

Når du kjøper readinger og den slags betaler du på forskudd for å registrere bookingen din.

 

Universets Tempel™️ har sine egne kjøpsbetingelser som du finner her.

 

Linn Kleppa har rett til å endre sine priser uten forvarsel.

3. Personvern

Vi bryr oss om personvernet ditt og ønsker at du skal sette deg godt inn i hva det er du godkjenner når du bruker nettsiden vår eller kjøper en tjeneste. Det å sette deg inn i dette er ditt ansvar.

Linn Kleppa sin personvernerklæring kan du lese her.

 

 4. Opphavsrett

Alt innhold som du får tilgang til - både gratis og betalt - tilhører Linn Kleppa og er beskyttet av copyrightloven. Det er på ingen måte lov til å dele det du har kjøpt (eller fått gratis i bytte mot epostadressen din) med andre. Det er ditt personlig. Ønsker du å tipse andre om gratis eller betalte ting jeg tilbyr så er du mer enn velkommen til å gjøre dette, ved å dele link til nettsiden.

Ønsker du å dele blogginnlegg (på Facebook f.eks.) så er du mer enn velkommen til å gjøre det også, så lenge du deler linken til innlegget og ikke på noen måte prøver å få det til å se ut som det er du selv som har skrevet det.

 

5. Taushetsplikt

Linn Kleppa har full taushetsplikt når du er kunde og har kjøpt én eller flere av hennes tjenester, eller har mottat en eller annen tjeneste gratis. Alt av readinger, veiledningssamtaler og annen kommunikasjon er underlagt dette punktet. Du som kunde skal føle deg trygg på at alt det som kommer frem når du jobber med meg er konfidensielt og ikke blir delt videre.

 

6. Endring av nettside

Linn Kleppa har rett til å:

  • fritt endre format og innhold på nettsidene når som helst.

  • stanse tilgangen til nettsiden når som helst

  • ta ned nettsiden for f.eks. vedlikehold, oppdateringer eller annen grunn.

 

7. Ditt ansvar

Det er ditt ansvar å forholde deg til brukervilkårene. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden og kjøpe tjenester fra Linn Kleppa så aksepterer og godkjenner du disse brukervilkårene, samt det som står i personvernerklæringen.

Det er ditt ansvar å holde deg oppdatert om det skulle komme endringer på personvernerklæringen og disse brukervilkårene og til enhver tid vite hva du samtykker til ved kjøp av tjenester/produkter, registrere deg for gratis verdi og eller generell bruk av nettsiden.

 

8. Informasjonskapsler (cookies)

Linn Kleppa bruker ulike informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din av nettsiden.

Informasjonskapsler som brukes er Facebookpiksel.

bottom of page