Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Å gå rundt med en maske

Oppdatert: 6. okt.

Jeg har skrevet om det å bære en maske her på bloggen tidligere. Eller, jeg har i alle fall nevnt det. I blogginnlegget om å kvitte seg med usynlighetskappen skrev jeg om det å våge å være synlig. I dette innlegget vil jeg skrive om det å lyve så bra for seg selv at ikke en gang du selv er klar over at du faktisk lyver.


Jeg vil her skrive om det å gå rundt med en maske så lenge at du ikke aner at du faktisk går rundt med en. Kjenner du deg igjen? Går du rundt med en påklistret maske?

Bildekilde: Pixabay


Lyve så bra at du blir lurt selv

Som jeg har nevnt her på bloggen tidligere så har jeg alltid vært glad i livet og hatt lett for å tenke positivt, og det har aldri vært en løgn. Allikevel så trodde jeg faktisk at jeg var lykkeligere enn jeg egentlig var, og denne sannheten var det et medium som fortalte meg under en åndelig reading. Det krevde litt tenking fra min side før jeg faktisk kunne si at mediumet hadde rett. For jeg hadde aldri trodd at jeg kunne lyve så bra at til og med jeg selv ble lurt, for det å lyve er jeg egentlig ikke flink til. Jeg foretrekker å være ærlig. Det er merkelig at det går an å lyve til seg selv, synes du ikke? Under den åndelige readingen fikk jeg også beskjed om at det var på tide å gi slipp på denne masken.


Dette for at healing kunne skje.


I tillegg ble jeg rådet til å bestille en time til healing og det gjorde jeg. Jeg kan ikke per nå forklare vitenskapelig hvordan healing fungerer, men fungerer gjør det altså. Det var helt tydelig at det var mye i meg som trengte å prosesseres og jobbes igjennom. Det er jo et uttrykk som lyder: «vondt skal ondt fordrives», og slik føltes det altså. At man kan reagere så voldsomt på energi må du nok ha opplevd for å tro på. Det jeg skriver her er allikevel sant. Ikke overdriver jeg heller.


Det var ikke forferdelige ting som kom frem, men det var ting jeg hadde fortrengt og som hindret meg i å leve det livet jeg er ment å leve. Det var blant annet mye av dette som gikk på det med selvtillit og selvfølelse. Det gikk altså på måten jeg så på meg selv på.


Med andre ord fikk jeg virkelig kjenne på viktigheten av å prosessere følelser og slikt med en gang og ikke skyve det bort. Det er ikke slik at ting på magisk vis blir «borte» om du fortrenger det. Da ligger det i stedet og ulmer i underbevisstheten og så kan du risikere at «alt» kommer på en gang, slik det gjorde for meg etter timen jeg hadde til healing.


"Sprettet" åpen

Det er viktig å kjenne på de følelsene du har til enhver tid og erkjenne og akseptere disse. Det er viktig å synes godt om deg selv. Det er viktig å ikke la frykten stoppe deg fra å gjøre det du ønsker å gjøre. Det er viktig å våge å være synlig og ikke gjemme seg bak en maske. Vis i stedet verden hvem du er. For du er jo helt FANTASTISK.


Jeg ble «sprettet» åpen. Jeg fikk meg et lite slag i ansiktet og fikk med det øynene opp for at jeg faktisk måtte gjøre noe. Det var jeg som måtte gjøre jobben, ingen andre. Noe som igjen førte til at jeg ble hektet på selvutvikling og har sett det ene positive resultatet etter det andre. Innsatsen jeg legger i selvutviklingen er virkelig verdt det. Det gir resultater og mye har forandret seg på de fire årene som har gått siden jeg fikk min første åndelige reading og fikk denne healingen.


Det er skummelt å være synlig. Det er heller ikke enkelt å jobbe med det indre. Det finnes ingen «quick-fix», og det kreves en innsats. Men igjen, det er sååå verdt det!


Vet du hva det beste med selvutvikling er? Det er at det er for ALLE. Alle kan jobbe mot å være sin beste versjon, alt som kreves er ønsket om å gjøre det og innsats. Kan jeg klare det så kan absolutt DU klare det også!


Bildekilde: Pixabay


Erkjenn og aksepter følelsene dine

Så selv om jeg hele tiden prater om viktigheten av en positiv tankegang så mener jeg så absolutt ikke at du skal fortrenge de negative følelsene du har. Det jeg mener er at du skal akseptere at de negative følelsene er der og så gi slipp på dem. Gi slipp altså, ikke fortrenge. Ikke gå rundt å kvern på negativitet resten av dagen, det er det som ikke er bra. Det å erkjenne og akseptere negative følelser er like nødvendig som det å tenke positivt mener jeg. Det lærte jeg på den harde måten. For om du gir slipp på disse følelsene så tar du fra dem makten. Du gir dem ikke muligheten til å ligge å ulme i underbevisstheten.


Så ja. Tro det eller ei, det er faktisk fullt mulig å lyve for seg selv. Så jeg vil nå komme med en liten oppfordring til deg. Lukk øynene og kjenn etter. Lytt til sjelen din. Lytt til ditt indre. Vet du enda ikke hvem du er så er det på høy tid å finne det ut. Les gjerne blogginnlegget mitt «Hvem er jeg?» der jeg gir tips angående det å «finne seg selv».


Slutt å gå rundt med en maske

Det å ha startet på den spirituelle vei har virkelig hjulpet meg. Jeg er nå mer sikker på meg selv. Jeg har en større klarhet på hvem jeg er. Det å gå på denne veien er bare positivt for min del i alle fall. Jeg går ikke lenger rundt med en maske. Jeg lytter til følelsene mine, samtidig som jeg holder på min positive tankegang og prøver å ikke henge meg opp i det negative mer enn nødvendig, jeg har funnet min vei å gå og jeg elsker det. Håper derfor at også du tar av deg den masken du eventuelt måtte ha på deg, og på den måten slipper deg selv fri fra lenker du har bundet rundt deg selv.


Slutt å gå rundt med en maske. Kvitt deg med den i stedet. Husk at vi alle er unike. Finn den veien å gå som føles riktig for deg. Gjør det som gjør deg lykkelig. Gjør det du trenger å gjøre for å få klarhet i hvem du virkelig er. Finn din sannhet, i stedet for å adoptere en annen sin sannhet som letteste utvei. Vær deg selv og vær stolt av den du er!Går du rundt med en maske? Er du klar til å kaste den en gang for alle?
Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle