Medlemsportalen er nå stengt, men om du ønsker så kan du sette deg på venteliste sånn at du får e-post når den åpner igjen. Du får i tillegg en eksklusiv rabattkode. Det er selvfølgelig helt uten forpliktelser å stå på denne listen.

SETT MEG PÅ VENTELISTEN
Medlemsportalen er nå stengt, men om du ønsker så kan du sette deg på venteliste sånn at du får e-post når den åpner igjen. Du får i tillegg en eksklusiv rabattkode. Det er selvfølgelig helt uten forpliktelser å stå på denne listen.
SETT MEG PÅ VENTELISTEN

Er du ikke lei av å sabotere for din egen lykke?

Du er magiker i eget liv og kan leve et magisk liv du også, du må bare bestemme deg for å gjøre det som kreves!

Veien til et magisk liv fylt av gode følelser starter her!

 

Jeg og universet går veien sammen med deg og du har meg som din åndelige veileder i lommen, UTEN at du trenger å tømme hverken bankkonto eller lommebok.

 

Et magisk liv er...

Nå er det på høy tid at du slutter å begrense deg selv, og i stedet starter å skape deg det magiske livet du både drømmer om og fortjener! Gå hånd i hånd med universet og gjør drømmer til virkelighet!

SETT MEG PÅ VENTELISTEN

ET ML+ MEDLEM SIER:

 

Elisabeth Jane Canon

EQ-terapeut (på Instagram)

Hva får du i portalen?

 

INKLUDERT FOR ALLE MEDLEMMER:

Månedlig læring

Inne i selve medlemsportalen vil du få litt nytt innhold hver måned. Målet mitt er å gi deg litt lærestoff hver måned som bringer deg nærmere målet ditt om å gå fra å leve et middelmådig liv, til et magisk ett. Jeg ønsker ikke at du skal føle deg overveldet, men at det jeg lærer bort skal være enkelt for deg å implementere i ditt eget liv, og ta action på, sånn at du tar et lite steg i riktig retning hver eneste måned.

Fremover er fremover vet du, samme om det er snakk om musesteg eller elefantsteg.

Månedlig tarotreading

Det vil i medlemsportalen "Magisk Liv - Deg & Universet hånd i hånd" være stort fokus på det spirituelle, i tillegg til annen selvutvikling som hjelper deg mot målet du har om å leve ut ditt fulle potensial og skape deg drømmelivet. Ønsket mitt er at du skal kjenne på følelsen av å ha både meg og universet i ryggen på hvert steg av veien.

Jeg vil derfor ha én månedlig reading som jeg laster opp i selve portalen, samlet for alle medlemmer.

Livesending: Tarotreading

Jeg går live for å gi 1-kort-tarotreadinger én gang i måneden.

1-kort-tarotreadinger blir som "dagens kort" i story på sosiale medier, bare at det er personlig til deg.

Dette skjer i den lukkede Facebook-gruppen som tilhører medlemsportalen.

Varighet: én time.

Livesending: Q&A

Én gang i måneden går jeg live i Facebook-gruppen for å svare på spørsmål du måtte ha.

Spørsmålene kan du stille under selve livesendingen, eller sende til meg i forkant på e-post eller på melding på Instagram/Facebook om du ønsker å være anonym.

Varighet: én time.

Fellesskap

Du blir også en del av et kjærlighetsfylt fellesskap hvor du kan få støtte og heiarop fra andre medlemmer, så her er du aldri alene, men har både meg, universet og medlemmene i ryggen.

Det skal være trygt og interaktivt og foregår i en lukket Facebook-gruppe.

Dette fellesskapet får du kjent enda sterkere på som ML+ medlem under gruppecoachingene. For en vibe!

EKSKLUSIVT FOR ML+ MEDLEMMER:

Gruppecoaching

To ganger i måneden møtes vi for gruppecoaching. Nå har vi møttes på Teams, så vil tiden vise om det fortsetter der, eller blir en annen lignende plass. 

Det er frivillig å være med, og du trenger ikke føle deg forpliktet til å dele noe, eller være på kamera, men du må være ML+ medlem.

Her vil jeg veilede/coache deg om du skulle trenge det.

Dette er også dagen hvor vi feirer hverandre, heier litt ekstra og bare har samtaler om livet. Alt etter behov. Her kan vi lære av hverandre, du kan stille meg spørsmål og bare få feedback fra andre på din reise mot et mer magisk liv.

Det vil også være mulig å få et budskap fra universet selvfølgelig.

Varighet: én time.

10% rabatt

Som ML+ medlem vil du også få goder som 10% rabatt på all 1-1 veiledning av meg.

 

Dette gjelder:

- De tre variantene av tarotreadinger jeg tilbyr.

- Kombinert veiledningssamtale på 45min (hvor jeg kombinerer tradisjonell veiledning og reading)

Liggende klart i portalen finner du allerede:

Minikurs

Straks du får tilgang til portalen så får du tilgang til minikurset Kommuniser med universet uten en velutviklet intuisjon.

Dette er kurset for deg som vil lære litt mer om hvordan du kan kommunisere med universet uten å ha en skikkelig god intuisjon. Jo mer du benytter deg av dette jeg deler her, jo bedre vil intuisjonen din også bli.

Verdi: 499kr

+++

Veien blir til mens vi går. Jeg har en visjon og får stadig nye ideer. I tillegg til å lytte til universet så ønsker jeg også å lytte til deg som medlem for hvordan jeg best kan hjelpe deg.

ET ML+ MEDLEM SIER:

"Jeg er så glad for at jeg fant deg på Instagram og at jeg våget å satse med å melde meg inn i magisk liv🙏💖 

Du er utrolig dyktig i det du gjør og jeg får faktisk mer hjelp av deg og magisk liv gruppen enn av psykologen jeg har gått til. 

Jeg er endelig på vei fremover og kjenner at roen jeg har leita etter endelig har kommet🙏❤️ 

Det å elske seg selv og sette seg selv først er ikke så lett. Jeg har alltid sagt at jeg har det best når de rundt meg har det bra.❤️ Og det står jeg fortsatt for, men sannheten er  at på veien så har jeg glemt meg selv. 

Nå er tiden inne for å ta action og virkelig jobbe med meg selv. Og selvhjelps bøkene dine er gull verdt❤️ Nå tar jeg det steg for steg og med god hjelp fra deg så er jeg på riktig vei🙏❤️ Det handler om å finne de riktige verktøyene og endelig fant jeg de🙏Jeg må gjøre jobben selv og ta action hvis jeg vil fremover. Og med magisk liv så har  jeg funnet min vei ❤️🌸

Stor klem til magiske deg🥰💖"

- Ann Kristin (på Instagram)

Så hva er egentlig Magisk Liv - Deg & Universet hånd i hånd?

 

Det er enkelt sagt en medlemsportal som jeg har skapt med en intensjon om å støtte deg som best jeg kan (på den rimeligste måten) på veien mot å være magiker i eget liv, spille på lag med universet og leve ut drømmelivet ditt, akkurat som du fortjener!

 

Jeg ønsker også her å hjelpe deg med å befri deg selv fra de lenkene du har viklet rundt deg selv i form av for eksempel selvpålagte begrensninger, et begrensende tankesett, frykt og andres meninger.

 

Jeg ønsker å hjelpe deg til å leve et liv som gir deg lyst til å ta en gledesdans hver dag, for jeg vet at det er MULIG. Hvordan? Fordi jeg gikk fra å leve et middelmådig liv til et magisk liv som gir meg lyst til å ta en gledesdans på under fem år.

 

Kan jeg, kan definitivt du, og jeg og universet ønsker å hjelpe deg på veien, og dét uten å tømme bankkontoen din.

 

Høres bra ut, ikke sant?

SETT MEG PÅ VENTELISTEN

ML + MEDLEMMER SIER:

Hvem er portalen for?

Den er for deg som...

Den er derimot ikke for deg som...

 

...ikke er villig til å gjøre jobben.
 
...har lyst på en quick-fix til et bedre liv.
 
...ikke er åpen for ny læring.
 
...ikke er interessert i selvutvikling.
 
...ikke tror på at det er mer mellom himmel og jord enn det vi kan se.
 
...ikke ønsker en veileder/mentor

Gjør deg klar til å ikke bare få en dypere kontakt med deg selv, men også til universet.

 

Her er en liten oversikt over hvilke typer temaer jeg skal bygge medlemsportalen rundt:

 

Selvkjærlighet

Takknemlighet

Frykt

Spiritualitet

Tankens kraft

Loven om tiltrekning

Begrensninger

Utfordringer

 

Veien blir her til mens vi går, så dette er bare noen av temaene som er i hodet mitt nå.

ET ML+ MEDLEM SIER:

"Gjennom å være medlem i Magisk liv har jeg fått påfyll av nye perspektiv på livet og innsikt i meg selv. Jeg har fått støtte i at jeg ikke er alene om å begrense meg selv gjennom måten jeg tenker på. Jeg har fått kjempegode verktøy som jeg har flettet sammen med mine gamle gode rutiner.

Linn har laget arbeidsbøker til medlemmene som brukes i egen utviklingsprosess. Disse bøkene har vert uvurderlige for meg. Oppgavene er spot on! De tar medlemmene gjennom en stegvis refleksjonsprosess som bidrar til å forandre måten vi tenker på. Måten vi ser på verden, og måten vi ser på oss selv. Utfallet av dette har for meg blitt et tydelig bilde av hva jeg ønsker av livet. Det har gitt meg mer indre ro, mer energi og livsglede, mer indre styrke og tro på meg selv, et bedre sosialt liv, et bedre liv på alle måter. Dette helt uten at noe i mine omgivelser eller min livssituasjon har forandret seg vesentlig. Jeg har bare så vidt begynt, og vet nå at mye spennende ligger foran meg. Ganske magisk egentlig!

Men, som Linn alltid sier. Du må ta action! Skal det skje forandring, så må du gjøre jobben.

Jeg anbefaler alle som kan relatere seg til noe av det jeg forteller, å undersøke materiellet til Linn nærmere. Og tror du at dette kan være noe for deg. Fatt mot og ta kontakt med Linn. Hun er en magisk dame med begge bena plantet godt til jorden. Jeg er veldig takknemlig for at akkurat Linn, krysset min vei."

- Line Dalelv (på Instagram)

Ofte stilte spørsmål

Min historie:

Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg har vært gjennom en ekstrem forvandling hvor livet mitt har blitt totalforvandlet på få år. Det som åpnet dørene til min selvutviklingsprosess var det at jeg ble introdusert for det spirituelle og den åndelige verden. Det var virkelig en døråpner for meg.

 

Før gikk jeg med en "unnskyld-at-jeg-er-til" -holdning, jeg gjorde mitt beste for å være usynlig og jeg visste ikke egentlig hvem jeg var. Jeg lot frykten kontrollere livet mitt og lyttet til egoet (min indre kritiker), istedenfor å lytte til mitt høyeste selv (universet). Jeg vandret rundt i tåken på let etter noe mer, uten å vite hva det var. Jeg var frustrert og lei av å føle at jeg stod stille, mens alle andre beveget seg fremover. Jeg var lei av å ikke føle meg god nok, lei av å la meg kontrollere av frykt og lei av å la andre trylle frem min livshistorie, fordi jeg ikke våget det selv. Jeg var også sliten av å hele tiden vente på at det og det skulle skje, før jeg skulle ta action på det jeg drømte om, for det lot vente på seg.

Det åndelige førte meg inn i en selvutviklingsprosess, og for en magisk reise det både har vært, men også er. Det er fantastisk å kjenne at alle de verktøyene jeg har lært meg i løpet av disse få årene har gitt meg så mye.

 

vet jeg hvem jeg er, jeg våger å sette grenser og si min mening, og jeg våger å være synlig. Jeg kunne ikke vært grúnder om jeg ikke våget det.

 

Frykten er kastet på dør, og jeg tryller frem min egen livshistorie, som den ekte magikeren jeg er. Jeg føler fortsatt på frykt (tro meg), men jeg føler på frykten og gjør det uansett. Og det er det det handler om. Frykten og egoet vil alltid prøve å snike seg inn, men med de riktige verktøyene, så får du stoppet dem. Du har nemlig de ressursene du trenger for å kaste dem på dør, gang på gang, og på den måten ha overtaket.

Jeg innså også at det jeg tidligere så på som mine største svakheter, er mine største styrker på veien jeg nå går. Jeg gav begrensningene mine altfor mye makt, mens nå har pipen fått en annen lyd. Nå ser jeg mulighetene og bruker begrensningene mine som styrker. Jeg har Noonans syndrom, fikk diagnosen skoliose (skjev rygg) da jeg var i 19 års alderen og er ung ufør. I tillegg la jeg på meg altfor mange begrensninger som kun eksisterte i mitt eget hode. Det er ikke uten grunn jeg sier at kan jeg, så kan du! Jeg har nå innsett at det er de selvpålagte begrensningene som hindret meg i å leve det livet jeg er ment å leve, mens de begrensningene jeg må ta hensyn til styrker meg. Jeg vil våge å påstå at det samme gjelder for deg, og alle andre!

 

I takt med at selvfølelsen og selvtilliten min blir bedre og bedre, så blir også intuisjonen min klarere og klarere. Alt henger sammen, så når noe forbedres, så er det lettere å forbedre andre ting også. For en indre stemme og riktig intuisjon har vi alle, kunsten er å lære seg å stole på den, og bruke den. Akkurat som en muskel, så blir også denne sterkere når du bruker den.

 

Jeg kan helt ærlig si at jeg lever drømmelivet. Klart det fortsatt er ting på ønskelisten, men i motsetning til hva jeg gjorde før, så føler jeg ikke at jeg må ha det for å være lykkelig, det hadde bare tilført livet enda mer magi. Jeg har tillit til universet og livets prosess og vet at ting dukker opp til riktig tid.

 

Universet har gang på gang vist meg at det er verdt å stole på, for det har aldri skuffet. Livet flyter ganske lett og uanstrengt, og det er en magisk følelse jeg virkelig unner deg også å kjenne på.

Og kjære deg, når det er mulig for meg å skape meg drømmelivet, så er det definitivt mulig for deg også!

SETT MEG PÅ VENTELISTEN