fbpx

Venninnekveld med engle -og tarotkort.

I går var det en fin ettermiddag og kveld. På programmet etter jobb stod nemlig venninnekveld. Jeg og ei til var invitert på besøk for en kveld med pizza, kortlegg/readinger og prating om livet. Det var utrolig kjekt og timene fløy avgårde. Attpåtil hadde hun vi var hos mekket sammen en hjemmelaget gave (bilde av gaven under her sammen med kortstokkene jeg hadde med meg) til hver av oss som kom på besøk og det var – passende nok – en engel og en telysholder. Veldig fine!

Venninnekveld med prating og kortlegg

Det er utrolig fascinerende å se hvordan engle -og tarotkort påvirker samtalen. Samtalene som blir inspirert av kortene er så mye dypere og det er så mye lettere å åpne seg opp og prate om dypere temaer når man legger kort på hverandre. Man merker nesten ikke at man prater om dype temaer før man er ferdig med samtalen, og det synes jeg er så fint. Man lærer liksom å kjenne hverandre på et helt annet nivå. Tenk hvordan ting hadde vært om alle var åpne for det åndelige og spirituelle? Tenk om vi alle så på hverandre med medmenneskelighet, empati og kjærlighet? Da hadde det vært bra da. For en verden vi da hadde levd i dere!

Som avslutning på dette innlegget vil jeg gjerne oppfordre deg som leser dette til å spre lys og kjærlighet hvor du enn går. Jo flere som fokuserer på å spre lys og kjærlighet, jo bedre blir det. Så min oppfordring til deg: la verden se ditt indre lys, og fokuser på å spre kjærlighet og positivitet hvor du enn går.

Håper du har det fint og får en magisk onsdagskveld!

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.