All 1:1 veiledning hos meg skjer enten ved personlig oppmøte eller som videosamtale via Zoom. Eventuelt vanlig telefonsamtale om det er sterkt ønskelig.

 

KONTAKTSKJEMA FINNER DU NEDERST PÅ SIDEN.💖

 

Du kan også kontakte meg direkte på e-postadressen: [email protected] 💫

 

Er du villig til å gjøre din del av jobben, så kan jeg hjelpe deg. Det jeg lærer bort fungerer. Ikke bare er jeg selv et levende bevis på det, men også mange av kundene mine som har vært villige til å gjøre det som kreves for å være magiker i eget liv!🧚🏻‍♀️

 

I mine veiledningssamtaler så kombinerer jeg som oftest tradisjonell veiledning med tarotreading, men det er også mulig å droppe tarotreading helt. Det varierer fra kunde til kunde hvor mye tid som går med til tarotreading, spesielt når det gjelder veiledningspakkene, men hovedessensen er tradisjonell veiledning for å få deg til ønsket destinasjon i livet.

 

 

Ønsker du ren tarotreading?

Se prisoversikt over tarotreadinger her.

 

Gratis 20min kartleggingssamtale:

Formålet med denne samtalen er at vi skal kjenne litt på om vi er en god match for videre samarbeid + finne ut hvordan jeg best kan hjelpe deg til å leve ut ditt fulle potensial og skape deg et liv som er fylt med magi og gode følelser.

Siden jeg også er selvstendig oljeveileder i doTERRA er dette også en samtale hvor du kan få mer informasjon om eteriske oljer, om dette er noe du er nysgjerrig på og har lyst å vite mer om.

Enkelttimer (60min):

Om du ønsker en liten boost, men ikke er klar for å gå all-in i satsingen på deg selv og investere i en pakke, så kan enkelttimer være løsningen for deg.

Pris: kr.1 000,-

Pakkene jeg tilbyr:

Begge pakkene blir "skreddersydd" etter DEG. Vi er alle unike, med unike drømmer og ønsker, så det er ingen fullverdig oppskrift og fremgangsmetode som passer alle. Derfor blir veien til mens vi går. Vi tar for oss det som vil hjelpe akkurat DEG til å skape deg de resultatene du både ønsker deg og fortjener, samme hvordan de resultatene måtte se ut.

Sving med tryllestaven:

Pakken Sving med tryllestaven er for deg som trenger et dytt for å komme i gang og nå er klar til ta et solid actionsteg i riktig retning og klar til å gjøre innsatsen som kreves for å skape deg det livet du drømmer om.

 

Sitter du å tenker at livet ikke er helt som du skulle ønske. Føler du deg frustrert og lei? Føler du deg tiltaksløs og umotivert? Kunne du trenge et lite og kjærlighetsfylt dytt i riktig retning?

 

Om JA, da kan dette absolutt være pakken for deg.

 

 

Hva inneholder denne pakken?

  • 5 timer (5x60min) veiledning hvor løpet tilrettelegges deg. Det blir lagt stor vekt på tradisjonell veiledning, men tarotreading blir det også (om ønskelig).
  • 1 "dagens kort" -budskap fra Universet tilsendt som taleopptak - enten via Instagram/Messenger eller på e-post mellom hver time.
  • Tilgang til meg på e-post, sosiale medier og telefon mellom timene, sånn at vi kan gjøre litt "førstehjelp" om det kunne trenges.

 

Denne pakken er den mest fleksible av de to pakkene jeg tilbyr. Jeg anbefaler for best mulig flyt, og raskest resultat, å møtes hver - eller annenhver - uke, men vi skreddersyr løpet etter deg.

Dette er mest pakken for deg som ønsker en liten motivasjonsboost for å komme i gang med det å lære deg å skape magien du alltid har drømt om.

 

Send en e-post til [email protected] eller book din gratis kartleggingssamtale med skjemaet nederst på siden for mer informasjon, blant annet om pris.

Magiker i eget liv:

Pakken Magiker i eget liv er for deg som virkelig er klar til å satse på - og investere i - deg selv og din egen lykke. Den er for deg som nå ønsker, én gang for alle, å få frem magikeren i deg og lære deg å svinge med tryllestaven du ble født med.

 

Kjenner du på følelsen av at livet må være noe mer? Føler du at livet smiler for alle andre, mens du står stille og ikke helt vet hvordan du skal komme deg fremover? Er du lei av at frykt, ego og begrensninger styrer livet ditt, og ønsker å ta kontrollen tilbake?

Da er du i såfall kommet på riktig plass. Jeg vet at (nesten) ALT er mulig, for jeg har selv gått fra å leve et liv hvor frykt, ego og begrensninger styrte showet, til nå å leve ut mitt fulle potensial som magiker i eget liv.

 

Det kan DU også klare!

 

Denne pakken er for deg som er klar til å gå all-in og virkelig gjøre det som kreves for å skape de resultatene du ønsker deg.

 

 

Hva inneholder denne pakken?

  • 11 timer (11x60min) veiledning hvor løpet tilrettelegges deg. Det blir lagt stor vekt på tradisjonell veiledning, men tarotreading blir det også (om ønskelig).
  • 1 "dagens kort" -budskap fra Universet tilsendt som taleopptak - enten via Instagram/Messenger eller på e-post - mellom hver time.
  • Tilgang til meg på e-post, sosiale medier og telefon mellom timene, sånn at vi kan gjøre litt "førstehjelp" om det kunne trenges.
  • Tilgang til selve portalen Magisk Liv - Deg & Universet hånd i hånd i 3 måneder (gjelder KUN innlogging til portalen hvor du finner alt av læring, IKKE tilgang til FB-gruppe, tarotkvelder og gruppecoaching).

 

Vi møtes hver - eller annenhver - uke for å holde flyten best mulig sånn at du kan skape deg de varige resultatene du ønsker deg.

 

Send meg en e-post til [email protected] eller book din gratis kartleggingssamtale med skjemaet nederst på siden for mer informasjon, blant annet om pris.

LES TILBAKEMELDINGER

Kontakt meg:

Ved å bruke dette kontaktskjemaet så vil du sende inn en henvendelse for booking av en gratis kartleggingssamtale. Jeg blir da varslet og tar kontakt med deg på e-post.

 

Under kartleggingssamtalen kan vi se på hva som passer deg, og ikke minst finne ut om vi er en god match for videre samarbeid.

 

Les gjerne brukervilkår og personvernerklæringen først.

 

GLEDER MEG TIL Å PRATE MED DEG!💖