FÅ PERSONLIGE BUDSKAP FRA UNIVERSET

Her finner du en prisliste over de ulike tarotkortreadingene jeg tilbyr.

 

Jeg bruker som oftest tarotkortstokken Erkeenglenes tarotkort i 1-1 readinger av kunder, men i 5-i-1-budskapet fra Universet så bruker jeg ofte en orakelkortstokk i stedet.

 

Jeg liker å bruke tarotkort som hjelpemiddel for å forsterke intuisjonen min og kontakten med universet.

 

På lik linje med annen 1-1 veiledning skjer også vanlige tarotreadinger ved personlig oppmøte eller som videosamtale gjennom Zoom. Eventuelt vanlig telefonsamtale om det er ønskelig.

 

Ønsker du å se oversikt over hvilken veiledning/coaching jeg tilbyr (som også kan inkludere tarotreading)? Da finner du oversikten her.

 

Ønsker du kun et personlig budskap for dagen (som "dagens kort" på Instagram og Facebook) så kan du få taleopptak av dette tilsendt på e-post eller som talemelding på en enten Instagram eller Messenger. Det samme gjelder svar på ett spørsmål og et 5-i-1-budskap. Du trenger derfor ikke være tilgjengelig på telefon eller Zoom annet enn for den 20min tarotkortreadingen jeg tilbyr.

 

 

Priser:

 

Personlig budskap for dagen:

kr.50,-

 

1 spørsmål:

kr.100,-

 

5-i-1-budskap fra Universet (her får du budskap fra ditt høyeste selv, engleriket, Moder Jord, din mesterguide og dine forfedre, derav navnet 5-i-1):

kr.200,-

 

20min dyp tarotkortreading:

kr.350,-

 

For det dobbelte i pris har du muligheten til å få de tre øverste readingene på listen skriftlig istedenfor som taleopptak.

 

Kontaktskjema lenger ned på siden.

Linn Kleppa på alternativmessen i Lillestrøm (Body Mind Spirit festivalen) 2019. Tarotreading.
Har også en lukket Facebook-gruppe hvor jeg har livesending én gang i måneden og gir gratis 1-kort-tarotreadinger.
FÅ TILGANG HER

Kontakt meg for spørsmål om tarotkortreading 1-1 og/eller booke tid.

 

Ved å bruke dette kontaktskjemaet havner du på e-postlisten min (helt gratis). Ønsker du ikke det, så er e-postadressen min [email protected].

 

Les gjerne personvernerklæringen og brukervilkårene før du godkjenner og aksepterer vilkårene.