KLAR TIL Å SKAPE MAGI?

Dørene til Slipp magien fri er nå stengt, men sett deg på venteliste ved å klikke på knappen under og få et eksklusivt tilbud når dørene åpner igjen.

JEG ER KLAR

Du ble født for å leve ut ditt fulle potensial og la ditt indre lys skinne med full styrke!

Du er sliten og lei av å legge lokk på deg selv og føle at du står stille, mens alle andre beveger seg fremover. Du vet at livet må være noe mer, men aner ikke hvordan du faktisk kan skape deg det livet du alltid har drømt om. Du er lei av å ha dårlig tro på deg selv, og stadig tar deg selv i å bedrive selvsabotasje. Du vil bli kvitt dårlig selvfølelse, frykten og alt annet som holder det tilbake og er nå klar til å ta fatt på veien mot å være magiker i eget liv!

Jeg lover deg, du har magi inni deg du også, som lengter etter å komme ut!

Lær deg å bli en ekte magiker i eget liv du også!

For kan jeg, så kan definitivt du. I Slipp magien fri så vil jeg ta deg med på en steg for steg reise, fra der du er nå, til der du ønsker å være.

For hvor gjerne ønsker du en forandring på en skala fra 1 til 10? Hvor ivrig er du etter å satse på deg selv og skape deg livet du alltid har drømt om? 

Jeg håper du er like klar for å lære, som det jeg er for å undervise. Jeg håper du er like klar for å satse på deg selv, som det jeg var da jeg for alvor tok fatt på den selvutviklingsprosessen som har totalforvandlet mitt liv på få år. For det er det det handler om. Helt klar i den riktige betydningen av ordet blir du nok aldri, men kjenner du i ditt hjerte at det nå er tid for å gjøre drømmer til virkelighet, så er det signalet alt du trenger.

Hopp før du er klar!
NÅ HOPPER JEG

Det er på høy tid at du tillater deg selv å skinne som den magiske stjernen du er!

 

Er Slipp magien fri, noe for deg?

Er du lei av:

 • Stillstand
 • Manglende klarhet
 • Selvsabotasje
 • Dårlig selvfølelse/selvtillit
 • Frykten/egoet som kontrollerer deg
 • Å gi begrensningene dine for mye makt
 • Negativt tankekaos
 • Følelsen av at universet ikke spiller på lag
 • Å kun se hindringer
 • Å ikke stå stødig i stormene (utfordringene)

 

Kjenner du deg igjen i ett eller flere av punktene over her så er definitivt Slipp magien fri noe du seriøst bør vurdere.

Slipp magien fri er ganske enkelt for deg som har fått nok av de følelsene du går rundt og kjenner på, og har lyst å leve ut ditt fulle potensial og skape drømmelivet!

Se for deg at dette er beskrivende for livet ditt i stedet:

 • Du vet hvem du er
 • Selvfølelsen/selvtilliten blir bedre og bedre
 • Du legger ikke lenger lokk på deg selv
 • Du er i god kontakt med deg selv og din intuisjon
 • Du drømmer større enn noen gang før
 • Du er ikke redd for å være ambisiøs og ta action
 • Du har kontroll på frykten/egoet
 • Du bruker tankens kraft til din fordel
 • Du er i flyt og spiller på lag med universet
 • Du står støtt i stormen og ser velsignelsene istedenfor det negative
 • Du tar fullt ansvar for eget liv og det er lett som en lek å skape magi
 • Du lar ikke begrensninger holde deg fanget
 • Du ser muligheter, fremfor hindringer
 • Du har tillit til at alt skjer av en grunn og til ditt høyeste beste
 • Du er i kontakt med følelsene dine og vet hvordan du skal bearbeide dem på en god måte
 • Du stresser mindre og har en indre følelse av ro, fred og harmoni

Jeg vet det er mulig å komme fra der du er nå, til der du ønsker å komme, for jeg har selv gjort det. Du har kanskje et annet utgangspunkt og et annet mål, men stegene jeg har tatt vil fungere for deg også.

Så hvem er

Linn Kleppa?

Noen stikkord om meg:

 • Positiv
 • Glad i livet
 • Familiekjær
 • Oppvokst på gård
 • Glad i både folk og dyr
 • Fargeglad
 • Spirituell / Åndelig
 • Åndelig veileder

"Se innover og lykken du hele livet har lett etter i det ytre vil finne deg"

- Linn Kleppa

Min historie:

Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg har vært gjennom en ekstrem forvandling hvor livet mitt har blitt totalforvandlet på få år. Det som åpnet dørene til min selvutviklingsprosess var det at jeg ble introdusert for det spirituelle og den åndelige verden. Det var virkelig en døråpner for meg.

Før gikk jeg med en "unnskyld-at-jeg-er-til" -holdning, jeg gjorde mitt beste for å være usynlig og jeg visste ikke egentlig hvem jeg var. Jeg lot frykten kontrollere livet mitt og lyttet til egoet (min indre kritiker), istedenfor å lytte til mitt høyeste selv (universet). Jeg vandret rundt i tåken på let etter noe mer, uten å vite hva det var. Jeg var frustrert og lei av å føle at jeg stod stille, mens alle andre beveget seg fremover. Jeg var lei av å ikke føle meg god nok, lei av å la meg kontrollere av frykt og lei av å la andre trylle frem min livshistorie, fordi jeg ikke våget det selv. Jeg var også sliten av å hele tiden vente på at det og det skulle skje, før jeg skulle ta action på det jeg drømte om, for det lot vente på seg.

Det åndelige førte meg inn i en selvutviklingsprosess, og for en magisk reise det både har vært, men også er. Det er fantastisk å kjenne at alle de verktøyene jeg har lært meg i løpet av disse få årene har gitt meg så mye.

Nå vet jeg hvem jeg er, jeg våger å sette grenser og si min mening og jeg våger å være synlig. Jeg kunne ikke vært grúnder om jeg ikke våget det.

Frykten er kastet på dør, og jeg tryller frem min egen livshistorie, som den ekte magikeren jeg er. Jeg føler fortsatt på frykt (tro meg), men jeg føler på frykten og gjør det uansett. Og det er det det handler om. Frykten og egoet vil alltid prøve å snike seg inn, men med de riktige verktøyene, så får du stoppet dem. Du har nemlig de ressursene du trenger for å kaste dem på dør, gang på gang, og på den måten ha overtaket.

Jeg innså også at det jeg tidligere så på som mine største svakheter, er mine største styrker på veien jeg nå går. Jeg ga begrensningene mine altfor mye makt, mens nå har pipen fått en annen lyd. Nå ser jeg mulighetene og bruker begrensningene mine som styrker. Jeg har Noonans syndrom, fikk diagnosen skoliose (skjev rygg) da jeg var i 19 års alderen og er ung ufør. I tillegg la jeg på meg altfor mange begrensninger som kun eksisterte i mitt eget hode. Det er ikke uten grunn jeg sier at kan jeg, så kan du! Jeg har nå innsett at det er de selvpålagte begrensningene som hindret meg i å leve det livet jeg er ment å leve, mens de begrensningene jeg må ta hensyn til styrker meg. Jeg vil våge å påstå at det samme gjelder for deg, og alle andre!

I takt med at selvfølelsen og selvtilliten min blir bedre og bedre, så blir også intuisjonen min klarere og klarere. Alt henger sammen, så når noe forbedres, så er det lettere å forbedre andre ting også. For en indre stemme og riktig intuisjon har vi alle, kunsten er å lære seg å stole på den, og bruke den. Akkurat som en muskel, så blir også denne sterkere når du bruker den.

Jeg kan helt ærlig si at jeg lever drømmelivet. Klart det fortsatt er ting på ønskelisten, men i motsetning til hva jeg gjorde før, så føler jeg ikke at jeg må ha det for å være lykkelig, det hadde bare tilført livet enda mer magi. Jeg har tillit til universet og livets prosess og vet at ting dukker opp til riktig tid.

Universet har gang på gang vist meg at det er verdt å stole på, for det har aldri skuffet. Livet flyter ganske lett og uanstrengt, og det er en magisk følelse jeg virkelig unner deg også å kjenne på.

 

For drømmer kan virkelig bli virkelighet, og magi er ikke bare forbeholdt eventyrene. Den er rundt deg til alle kanter, inkludert inni deg!

Så hva går vi gjennom?

Den magiske reisen inneholder disse 7 stegene:

 

Steg 1

Selvkjærlighet

 

Steg 2

Takknemlighet

 

Steg 3

Tankens kraft

 

Steg 4

Vær bevisst følelsene dine

 

Steg 5

Kast frykten på dør

 

Steg 6

Se muligheter fremfor hindringer

 

Steg 7

Ta ansvar

 

Du vil få tilgang til ett steg i uken, i syv uker. Dette for at du skal ha god tid til å fokusere på steg for steg, og at alle deltakerne kjører det samme løpet. I hvert av stegene vil du få undervisningsvideoer og en arbeidsbok. På et par av stegene vil du også få en lydfil med en kort meditasjon. Både arbeidsbøkene og meditasjonene kan lastes ned.

 

Husk at jo mer innsats du legger ned i det, jo raskere vil du få resultater. Jeg er med deg på hvert eneste steg på veien, men til syvende og sist er det du som må gjøre jobben.

 

Send meg gjerne en e-post på [email protected] eller send meg en privat melding via Facebooksiden min eller Instagram, om du har spørsmål. Jeg er her for deg!

 

Her er det noen av de magiske damene som har hatt kombinert veiledning med meg sier:

Pengene-tilbake-garanti:

Jeg har så stor tro på dette veiledningsprogrammet at jeg har bestemt meg for å gi deg en pengene-tilbake-garanti på 21 dager (det gjelder forøvrig ikke 1-1 veiledningen, her får du igjen pengene for én time, siden det her er lettere å kjenne etter om det er noe du vil fortsette med). Det betyr at om du ikke er fornøyd så får du pengene tilbake. Dette fordi jeg ønsker at du skal føle deg trygg på den investeringen du gjør.
Jeg vet nemlig at du vil oppnå resultater om du gjør jobben, for her lærer jeg deg det som har vært med på å ta meg fra det elendige utgangspunktet jeg hadde, og til å være magiker i eget liv, sånn som jeg er i dag.
Du har jo også tilgang på meg, så føler du at du står fast, eller kunne trenge et ekstra dytt, så er det bare å gi meg beskjed. Du vet hvor du finner meg.
Jeg lover at jeg skal gjøre mitt beste for å hjelpe deg til å også bli magiker i eget liv.
Det er nemlig fullt mulig!

Klar for å være magiker i eget liv og skape deg drømmelivet, du også?

Sett deg på venteliste og få et eksklusivt tilbud når dørene åpner igjen!

Ved å trykke på knappen "jeg vil ha" så aksepterer og godkjenner du vilkårene i personvernerklæringen, så les gjerne den Les gjerne også bruksvilkårene. Når du har registrert navn og e-post så vil du få en e-post (sjekk eventuelt spamfilteret) hvor du må bekrefte e-posten din, som en ekstra sikkerhet for deg.

Ofte stilte spørsmål

Slipp magien fri består av 7 steg (såkalte moduler). Du vil få tilgang til ett steg i uken, sånn at du har god anledning til å fokusere på ett steg av gangen, og kan ta deg god tid.

I selve kursportalen vil du finne undervisningsvideoer, arbeidsbøker og to korte meditasjoner. Arbeidsbøkene og meditasjonene er nedlastbare.

Du kan også laste ned en egen app, sånn at du også har tilgang til kursportalen din når du er på farten.

Du har tilgang til kursportalen i ett helt år. Det vil si at du kan gå gjennom undervisningsvideoene som ligger der inne i ett helt år om du ønsker.

Meditasjoner og arbeidsbøkene er jo nedlastbare, så de er dine til odel og eie.

Selve veiledningsprogrammet varer i syv uker, noe som betyr at all veiledning (enten 1-1 eller i gruppe) kun foregår disse syv ukene.

Ja, det får du!

Etter hvert skal Slipp magien fri være et gruppe-program. Det vil si at all veiledning utenom undervisningen du får inne i kursportalen vil foregå i en lukket Facebook-gruppe med ukentlige Q&A livesendinger. Siden dette er første lansering så har jeg valgt å gjøre det annerledes, så får vi se om jeg kjører flere lanseringer på denne måten etter hvert.

Jeg gir deg nemlig denne gang en STOR bonus. Denne gang får du nemlig inkludert 7 x 45min kombinert veiledning 1-1 med meg. Derfor vil all veiledning utenom selve kurset være individuell. Denne gang blir det derfor ingen Q&A livesendinger, da du har muligheten til å stille alle spørsmål du måtte ha, under 1-1 timene.

Du kan velge å betale hele beløpet på én gang, eller spre det utover 3 eller 6 måneder, alt etter eget ønske.

Du trykker så på "JEG ER MED" -knappen som hører til det betalingsalternativet du velger. Da vil du komme til en side hvor du må legge inn all nødvendig informasjon som trengs for at betalingen skal gå gjennom.

Ikke nøl med å da ta kontakt med meg. Det kan du gjøre ved å sende meg en e-post på adressen under her for eksempel:

[email protected]

 

Du kan også ta kontakt med meg ved å sende meg en privat melding på Facebook eller Instagram.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.