fbpx

Reading for uke 28 – 2020

Ukene flyr og det er tid for ny reading for uken. Et halv år er allerede lagt bak oss, og nå er det å se fremover mot et nytt halvt år. Nå som vi er i starten av et nytt halvt år, så vær bevisst på å sette en god intensjon for halvåret. Frem med tryllestaven og skap magi, rett og slett!

Håper du er like klar for et nytt halvår, som det jeg er! Her skal det i alle fall skapes magi!

For denne uken har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine. Spent på budskapet i denne ukens reading? Here we go…

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading-Fairy tarot kort-Forår 7

For å komme deg til dit du ønsker så kreves det både mot og en stor dose selvsikkerhet fra deg. Disse tingene kommer ikke automatisk, men legger du ned innsatsen, og bestemmer deg for å skape en forandring, så kommer du til å klare det like godt som alle andre.

Store drømmer og hårete mål er ubehagelig å realisere, men guri malla så verdt det det er! Det å ta et kvantesprang ut av komfortsonen og vite at du vil komme deg levende fra det, gir en magisk følelse.

Du må ut av ditt gode skinn og våge å være synlig. Du må våge å tro på deg selv, uten at andre nødvendigvis gjør det. Du må våge å ta utradisjonelle valg og følge den indre stemmen som forteller deg at du er ment for noe større. Den stemmen som forteller deg at du har de drømmene du har av en grunn.

Så kvitt deg med alt av negative tanker, dårlig selvtillit, egoet og frykten. Ikke lytt til negativitet fra andre mennesker heller. Distanser deg fra drama og våg å gå din egen vei. Det er sånt det blir magi av!

Ut mandag den 6. juli 2020 kan du melde deg på affirmasjonsutfordringen min, og som startet i dag. Klikk her og meld deg på, om du ønsker en start-hjelp på veien mot å bruke tankens magiske kraft til din fordel.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Du tviler, du tviler og du tviler.

Du har spurt hva som hindrer deg i å skape magi. Du har spurt hva som hindrer deg i å realisere drømmene dine. Du har spurt hva som hindrer deg i å finne veien ut av tåken og ikke la frykten ta overhånd, og vet du, svaret er DEG. Du og din manglende tro på deg selv. Du og din dårlige selvtillit og selvfølelse, med andre ord.

Så blir alt automatisk helt bra av å tro på seg selv? Dessverre, det vil fortsatt kreve innsats, men selvkjærlighet er virkelig nøkkelen du har letet etter. Du har det som skal til for å være magiker i eget liv, kaste frykten på dør, og leve et liv som du ser på som meningsfullt. Du har det som skal til for å leve ut drømmelivet, ikke bare i drømmene dine, men også i virkeligheten. Du har ikke de drømmene du har bare fordi du skal ha noe fint å dagdrømme om. Nei, du har de drømmene du har fordi du skal brette opp ermene og ta den type action som tar deg fra der du er nå, til der du egentlig ønsker å være.

Første steg på veien er altså å tro på deg selv og at du har det som skal til! For om du enda skulle være i tvil…. DET HAR DU. Du har absolutt det som skal til, og du er definitivt ikke så maktesløs som det du tror du er. Tro på deg selv og slipp magien som bor inni deg fri. Du er nøkkelen til alt du drømmer om, det er på tide å gi deg selv tillatelse til å være den fantastiske sjelen du er!

Les gjerne blogginnlegget: Alt er mulig

Kortet for helgen er:

Reading-Fairy tarot kort-Vinter 1

Nye drømmer er født. Det som står mellom deg og det ønskede resultatet – og realisering av disse drømmene – er din tro på deg selv og universet. Det føles ut som om du føler deg på litt dypt vann. Det er uvant å tenke så stort som det du nå gjør, men vit at den følelsen av frykt kun er egoet som prøver å skremme deg til å gå tilbake til normalen. Det er egoet som prøver å skremme deg til å gå tilbake til det kjente og trygge, og leve et middelmådig liv som kun tapper deg for energi.

Når egoet og frykten skriker høyest så må du spørre deg selv om hva det verste som kan skje er. Når du har klart for deg det så spør deg selv om du har lyst å skape magi og leve ut drømmelivet, og ikke bare ha dette som en dagdrøm. For drømmene dine er til for så mye mer enn det. Det er ved å lytte til egoet og fryktens stemme at du blir gående i det som føles ut som en tåke, hvor du ikke vet hva som er hverken opp eller ned, frem eller tilbake.

Nå er det tid for å bryte sirkelen og ikke la deg stoppe av humper i veien. De nye drømmene dine er fantastiske drømmer som virkelig har stort potensial. Våg å ta en sjanse, våg å tro på deg selv og universet. Våg å ta action og gjennomfør!

Du trenger ikke være rakettforsker for å forstå hva nøkkelordet for denne ukens reading er, eller hva?

Dette er rett og slett fantastisk! Det er trist at det er så mye frykt og manglende selvfølelse og selvtillit ute og går, men det er fantastisk å føle på budskapet fra universet, i ukens reading, og all den kjærligheten det sender både deg og meg. Livet er en magisk reise, og så mye mer enn det du per i dag tillater det å være. Åpne armene, hjertet og sjelen for magi, og hele livet vil føles annerledes og i bedre flyt.

Du er nøkkelen til alt! Du må åpne deg opp og virkelig våge å tre ut av de begrensningene du har lagt på deg selv. Det er de som gir deg en følelse av maktesløshet. Du må også våge å se frykten og egoet i hvitøyet og ta tilbake kontrollen over ditt eget liv. Drømmene dine har du av en grunn, de er ikke bare til for at du skal ha noe fint å dagdrømme om.

Nye drømmer er født og det er tid for å ta den type action som tar deg fra der du er, til der du ønsker å være. Magien og alt du trenger finnes inni deg. Det er på tide å lette på sløret, bryte sirkelen, ta action og gjennomføre. Skap magi, akkurat som du ble født til å gjøre. Skap deg et liv som er meningsfylt for deg. Et liv som gir deg energi, i stedet for å tappe deg for energi. Skap deg det livet du er ment å leve, bare ved å være ditt fantastiske, unike og ekte jeg.

DU ER ENESTÅENDE!

Ønsker du personlig tarotkortreading og/eller tradisjonell veiledning av meg, så kan du lese mer om meg, og hva jeg hjelper deg med, her. Har du ikke hatt veiledning med meg tidligere, så har du også muligheten til å booke en gratis 20min kartleggingssamtale ved å bruke kontaktskjemaet du finner der.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.