fbpx

Reading for uke 9 – 2020

Tid for ny reading for uken igjen. Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken «Fairy Tarot Kort» av Radleigh Valentine.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Efterårets Prinsesse

Dette er dyttet du trenger for å komme i gang. Dette er tegnet du har ventet på.

Nå er det på tide å ta action på det du drømmer om. Det er på tide å satse, for uten at du tar action og satser, kan du heller ikke vinne.

Du har virkelig det som skal til for å skape magi, du må bare tro på deg selv, ta motet fatt og hoppe uti det ukjente.

Ingenting her i livet er perfekt, så ikke vent på det perfekte før du gjør sånn eller sånn. Stå i din egen kraft og vit innerst i ditt indre at du har det som skal til for å lykkes med de planene du har.

Har du ventet på noen gode nyheter i forbindelse med jobb eller skole så kan det godt tenkes at du får dette i løpet av denne uken.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Sommer 4

Her kommer et lite forvarsel til deg. Du kan føle deg sliten og utilfreds med livet og kun se hindringer i veien. Alt handler om fokus, og dette kortet kommer med et budskap om å åpne øynene og se med det rette blikket. Se det positive, gode, kjærlige og magiske. Se muligheter fremfor hindringer.

Du tiltrekkes det du ser etter, så velg å se det som gjør deg godt, fremfor det som gjør deg vondt.

Det er definitivt muligheter der for deg, du må bare åpne øynene å se dem. Deretter må du gripe dem. Du må tro på deg selv og at du har kraften i deg til å bringe magi inn i livet ditt, for det har du. All lykke og magi du har søkt etter i det ytre finnes – tro det eller ei – inni deg. Der har det eksistert i all tid, så slipp magien og lykken fri ved å skifte fokus.

Kortet for helgen er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Forår 1

Vipps så er magien tilbake.

Du har fokuset på riktig plass igjen, veldig flott. Nå er tiden inne for å ta action, om du ikke allerede har startet på dette tidligere i uken.

Det å skape det livet du alltid har drømt om krever mot. Det samme gjør det å følge drømmene dine. Allikevel så er mot noe som finnes i alle, også i deg. Kast frykten på dør og tillat deg selv å gå for det du drømmer om. Ikke ta til takke med noe som ikke er ment for deg, bare fordi du er redd.

Spør deg selv: «Hva er det verste som kan skje?»

Ved å tillate deg selv å leve det livet du drømmer om å leve så slipper du alt det fantastiske som bor inni deg fri. Du slipper løs magien. Du slipper løs lykken. Alt finnes inni deg, men du må ta første steget. Du må være modig. Du må gjøre jobben.

Dette kortet kommer også opp med muligheter når det gjelder jobb, akkurat som ukens første kort, så her kan det virkelig skje spennende ting. Åpne deg opp for magien og våg å satse! Livet vil bare bli bedre og bedre i takt med hvert steg du tar i retning drømmen din.

Nøkkelordet for denne ukens reading er: ta action.

Denne ukens reading handler det om å få riktig fokus på plass, ta action og tro på deg selv og de drømmene du har. Du hadde ikke hatt de store drømmene du har om du ikke var ment å gjøre noe med dem. Så sett i gang og jobb. Slipp magien som bor inni deg selv fri og sats på drømmelivet. Du kan klare det, akkurat som alle andre. Ja, det er skummelt, men det er så verdt det også. Livet blir ikke magisk uten innsats. Ordene, tankene, fokuset og det du gjør er det som skaper magi. Bruk det til din fordel.

Les gjerne blogginnlegget: Ut av komfortsonen

Klar til å ta motet fatt, ta action og satse? Resonerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.