fbpx

Reading for uke 8 – 2020

Tid for ukens reading igjen, og denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Spent på hva universets budskap i denne ukens reading er?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Pillar of light

Din vibrasjon øker og øker i frekvens, noe som gjør det lettere å tiltrekke seg det du ønsker deg. Hold på den positive energien og følelsen av takknemlighet, positivitet og kjærlighet.

Du er en kilde til lys. Du er her for å spre ditt budskap og vise verden den du virkelig er. Slutt å tvil på deg selv. Du er enestående! Du er unik! Du er «one of a kind», akkurat som resten av verdens befolkning.

Alle mennesker er likestilte. Ingen over, ingen under. Du er du, og det er din superkraft. Bruk den for alt det er verdt og aldri vær redd for å være ditt ekte jeg og la ditt indre lys skinne med full styrke.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Answer the call

Hva frykter du? Hvorfor prøver du så hardt å stenge ute din indre stemme – din intuisjon? Hvorfor sliter du med å stole på denne og til å ta action?

Det er på tide å lytte til din indre stemme. Den stemmen som forteller deg hvor fantastisk du er og hvor mye du kan utrette om du bare kaster frykt og ego på dør. Det er på tide å lytte til den kjærlige stemmen som forteller deg at alt er bra og at du er full av potensial. Den stemmen som forsikrer deg om at også du er verdig å leve det livet du alltid har drømt om.

Så hopp uti det ukjente. Ta «a leap of faith». Kjør på. Følg ditt indre kall. Du vet hva du har lyst til å gjøre, så gå å gjør det. Med positivitet, takknemlighet og kjærlighet som byggesteiner er det meste en mulighet. Velg å tro på deg selv og det kallet du kjenner dypt i ditt indre.

Les gjerne blogginnlegget: Gjør som Pippi

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - The ever-unfolding rose

Når du velger å være ditt ekte jeg og vise verden dette, i tillegg til å følge drømmene dine og tro på deg selv kan du utrette mirakler. Du blir nå «sprettet åpen», noe som vil si at du åpner opp for å uttrykke ditt sanne jeg. Samtidig vil dette føre til nye begynnelser og nye muligheter, så fortsett i samme tralten som resten av uken. Lytt til din indre stemme (intuisjonen), tro på deg selv og uttrykk ditt ekte jeg.

Alt skjer FOR deg, ikke mot deg. Alt skjer for ditt høyeste beste og det er ofte de verste stormene som fører med seg de største gledene i etterkant. Det gjelder å ha tillit til universet og at det ikke slenger noe din vei som du ikke kan takle.

Ukens reading handler om å lytte til sin indre stemme og uttrykke sitt ekte jeg. Det handler om nye begynnelser, sårbarhet og kaste frykt og ego på dør. Det handler om å tro på deg selv og stole på prosessen og at alt skjer FOR deg, ikke mot deg.

Klar til å uttrykke ditt ekte jeg og å lytte til din indre stemme?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.