fbpx

Reading for uke 8 – 2019

Ny uke betyr ny reading. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell. Er ikke disse kortene søte og fine vel?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med orakelkortstokken Work Your Light

Med dette kortet vil englene fortelle deg at det er på tide å senke tempoet.

Vær tilstede her og nå, for nået er det eneste vi har. Fortiden ligger bak oss og fremtiden her ikke her enda. Alt skjer heg og nå!

Du er ekstra sensitiv fortiden og for å holde deg jordet kan det hjelpe å gå en tur i naturen. Bruk tiden din på mennesker og situasjoner som løfter deg opp i stedet for å trykke deg ned.

Du har behov for å slappe av og fylle opp energilageret ditt. Ta vare på deg selv, og sett klare grenser.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med orakelkortstokken Work Your Light

Med dette kortet vil englene fortelle deg at det er viktig å sette klare grenser og ikke la noen overskride disse.

Det er i grunn en fortsettelse på budskapet de hadde til deg for mandag og tirsdag.

Lær deg å si «nei» når du mener «nei» i stedet for å si «ja» bare for å glede andre. Ved å ikke ha klare grenser tapper du deg selv for unødvendig mye energi, noe som til slutt kan føre til at du går på tomgang. Klare grenser vil også føre til at andre vet hvor du står, og hvor dem har deg. Og at når du først sier «ja» så gir du av deg selv betingelsesløst.

Husk å ta vare på deg selv og sett deg selv først. Det med grensesetting er ikke en egoistisk handling!

Kortet for helgen er:

Reading med orakelkortstokken Work Your Light

Med kortet for helgen vil englene at du skal vite at du bør tillate deg selv å bruke enda mer tid på selvpleie og egentid. Det er nødvendig å pleie seg selv, og dette er ikke egoistisk. Ved å fylle opp ditt eget beger har du også muligheten til å gi mer til andre. Selvpleie og selvkjærlighet fører kun med seg positive ting!

Gi eventuell frykt over til englene og åndeverdenen. Vit at du er ubetinget elsket av så mange! Ditt åndeteam støtter deg i alt du foretar deg. Du kan gi all din frykt og alle dine bekymringer over til dem. Du er perfekt nøyaktig slik som du er.

Gi deg selv den samme kjærligheten som du gir til andre!

Denne uken handler alt om deg. Alle kortene for denne uken har gått på det å ta vare på seg selv og å sette klare grenser.

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.