fbpx

Reading for uke 7 – 2020

Så var det tid for reading igjen og for denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» av Kyle Gray.

Spent på hva ukens budskap fra universet er?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - CHARITY - Bøn og Eftertanke

Bønn og refleksjon er ordene for disse to dagene. Føler du deg i villrede? Føler du deg alene? Føler du deg fanget eller litt «lost» i en situasjon? Bruk da bønn for å forbinde deg med universets kraft.

Husk at bønn ikke trenger å være en typisk «bibelbønn» som Fader vår eller noe sånt. Du kan enkelt bare sende opp dine ønsker til universet og si det du har på hjertet. Som et sitat av Rumi går: «skal du kun be én bønn i dag, så la det bli TAKK».

Ting trenger ikke være komplisert. Ingenting er komplisert. Universet er forbundet til deg uansett. Stol på kontakten og stol på intuisjonen din. Og når du føler deg litt i villrede så fremsi en liten takk for alt det du faktisk er så heldig å ha i livet ditt allerede. Takknemlighet avler meg å være takknemlig for. Husk loven om tiltrekning.

Be, og du vil motta.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - MARIA MAGDALENE - Læreren Vågner

Følg ditt kall!

Har du tenkt på det noen gang at om du ikke følger ditt kall, intuisjon og/eller lidenskap så kan det frembringe en følelse av å være i villrede, fanget eller litt «lost»? Det kan det altså.

Uken startet med en liten oppfordring til deg om at du må be og sende opp ønsker i universet. Du må forbinde deg med universets kraft. Er du takknemlighet så tiltrekker du deg mer å være takknemlig for. For å bringe nye ting inn i livet ditt så må du ta action. Du må bevege deg. Du kan ikke la noe hindre deg i å gjøre det du er ment å gjøre og til å leve ut drømmen din. For drømmen din er ditt kall. Vit at du har noe å tilby verden, du også, som alle andre. Du må bare ta action og lytte til intuisjonen og din indre stemme.

Du blir mer og mer klar, men du må også hoppe før du er helt klar. For helt klar blir du aldri. Du må følge hjertet og intuisjonen din og gjøre det du føler deg kallet til å gjøre. På den måten vil du også befri deg selv fra selvbundne lenker og klare å gi slipp på følelsen av å være fanget.

Det er du som sitter med makten, skap noe positivt utav den og lev det livet du drømmer om å leve.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - FAITH - Menneskelighed og Velvilje

Se lyset i deg selv, i andre og i verden. Fokuser på det gode, på det positive og på kjærligheten!

Har du litt motvilje og mistillit til ukens tidligere budskap? Føler du deg ikke god nok til å ta fatt på den reisen det er å være deg selv fullt ut og følge ditt kall? Vit at du er klar. Du må ha tillit til at alt skjer for ditt høyeste beste, samme hvordan det enn måtte føles ut når du står i noe kjipt.

Bevar roen og ta et par dype åndedrag. Vit at du aldri er alene og ikke trenger å gjøre noe alene heller. Vi er der for deg, på hvert steg av veien. Stol på prosessen og stol på universet.

Fokuser på lyset og la lyset vise vei ut av mørket.

Så det var altså ukens reading. Denne uken blir du bedt om å ha tillit, til å be om det du ønsker deg, til å fokusere på lyset og til å følge kallet ditt. Ta action og la intuisjonen vise vei. Gi slipp på all følelse av å være fanget, for det er kun en illusjon og du har det som skal til for å skape deg det livet du drømmer om. Hopp i det og stol på prosessen og at det fører deg til dit du skal.

Les gjerne blogginnlegget: Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om

Følger du kallet ditt? Hva synes du om ukens reading

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.