fbpx

Reading for uke 7 – 2019

Denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Keepers of the Light» av Kyle Gray til readingen for uken. Håper readingen faller i smak!

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading: Charity fra Keppers of the Light orakelkortstokk

Universet og englene vil med dette kortet fortelle deg at mandag og tirsdag handler om bønn og ettertanke.

Går du rundt og tenker på noe og ikke helt vet hva du skal gjøre, så vil englene at du skal vite at det bare er å spørre om hjelp. Du må spørre om hjelp for å få hjelp. Ditt åndeteam og englene kan ikke blande seg inn i livet ditt uten din tillatelse. Du har jo din frie vilje, og denne respekteres.

Spør derfor om hjelp når du trenger det! Det er ingenting som er hverken for lite eller for stort for Universet. Ditt åndeteam er beredt til å hjelpe deg med hva du enn måtte trenge. Alt du trenger å gjøre er å spørre, og hjelpen vil komme.

Lytt innover og fokuser på kontakten du har med Universet!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading: Radha fra Keppers of the Light orakelkortstokk

Med dette kortet ønsker åndeverdenen at du skal vite at om du er i et forhold (enten romantisk eller platonisk) som har vært litt vanskelig i det siste, så er forholdet nå inne i en periode der healing og harmoni kan finne sted. Ikke gi opp. Ting har absolutt muligheter for å bli bedre. Ha tålmodighet og ikke ta for raske avgjørelser knyttet til dette forholdet.

Er du i stedet singel så er dette kortet en indikasjon på at ting vil falle mer på plass for deg. Du vil finne svar på ting du måtte lure på. Du vil oppdage nye deler av deg selv. Du kan også gjenoppdage deler av deg selv som du trodde var borte.

Husk at du aldri egentlig kan «miste» en del av deg selv. Du er alltid hel og fullkommen. Alt annet er en illusjon!

I stedet for å bruke tiden på å tenke på alle par som måtte nyte Valentinesdagen og feirer kjærligheten blir du i stedet oppfordret til å vie disse dagene til deg selv! Skjem deg selv bort.

Kortet for helgen er:

Reading: Mesteren Jesus fra Keppers of the Light orakelkortstokk

Denne helgen handler om tilgivelse, og Jesus Kristus er den som kommer med dette viktige budskapet.

Ikke hold fast på bitterhet og nag. Det tjener ingen, og minst av alt deg selv!

Utilgivelse og bitterhet er ødeleggende på mer enn én måte. Det er ikke alltid like enkelt å tilgi, men det er nødvendig for å kunne bevege seg fremover. Tilgivelse er nødvendig for å kunne gi slipp på fortiden og i stedet bruke all din energi på å skape deg det livet, og den fremtiden du drømmer om.

Gi slipp og tilgi for din egen del! Samme hva det måtte være. Kanskje trenger du å tilgi deg selv? Kanskje en annen person? Kanskje du trenger å tilgi en situasjon? Akkurat det vet du best selv. Men ta et sted i riktig retning denne helgen. Sett deg selv fri! Tilgi!

Spør gjerne Jesus og ditt åndeteam om hjelp med tilgivelse om du finner det å tilgi vanskelig.

Husk også at du ved å tilgi ikke sier at det som ble gjort er greit. Du sier heller ikke at du glemmer. Du velger bare å sette deg selv fri sånn at healing kan finne sted. Det ligger nemlig store muligheter for healing rundt tilgivelse denne helgen!

Bruk gjerne denne affirmasjonen når du jobber med tilgivelse.

Det var det for denne uken. Ønsker dere alle sammen en magisk uke fylt med masse positiv energi og healing!

Hva synes du? Resonerte noe ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.