fbpx

Reading for uke 6 – 2020

Ny uke betyr ny reading. Denne uken har jeg brukt tarotkortstokken «Erkeenglenes tarotkort» av Radleig Valentine.

Spent på hva universet har for budskap til deg i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Erkeenglenes tarotkort - Ariels Ess

Hva venter du på? Alle ressurser du trenger er dine og kommer til deg til riktig tid. Gå ut der og se alt du har å være takknemlig for og glede deg over.

Det er din lykkedag. Kjenn på de positive følelsene og nyt øyeblikkene. Nye begynnelser innen karriere kan stå for tur. Grip mulighetene!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Tillit er essensielt. Ha tro på deg selv. Ha tro på universet. Ha tro på prosessen. Du er så uendelig mye sterkere enn du tror og tillater deg selv å være. Gjør krav på kraften din en gang for alle og vit at du kan utrette så mye mer enn det du gjør nå. Uttrykk alt det fantastiske som bor inni deg. Stå for det du tror på. Vær ditt ekte og autentiske jeg, og TRO. Tro på deg selv! Du er RÅ!

Kortet for helgen er:

Reading - Erkeenglenes tarotkort - Rafaels Konge

Tillit, tillit, tillit!

Du kan føle at det stormer og at ting ikke helt går din vei, men igjen bes det om at du har tillit. Finn frem følelsen i ditt indre og sluk den med hele deg. Tillit er så utrolig viktig. Ha tillit til at alt som måtte virke uklart etter hvert vil bli klart. Ha tillit til at du blir passet på. Ha tillit til at du er trygg. Ha tillit til at universet er ved din side og pusher deg fremover mot det livet som er ment for deg. Ha tillit til drømmene dine. Ha tillit til deg selv. Ha tillit til at alt skjer av en grunn og til ditt høyeste beste. Ha tillit til at du er her på jorden for å gjøre fantastiske ting. Ha tillit til intuisjonen din. Ha tillit til at ditt gode hjerte hjelper deg til å ta de riktige valgene for deg. Ha tillit til at veien vil åpenbare seg for deg etter hvert som du fortsetter å bevege deg fremover.

Følg hjertet. Følg lidenskapen. Følg din indre stemme. Alt stammer fra universet og er der for at du også skal finne kraften som bor i deg til å leve ut det livet du alltid har drømt om.

Vi sier det igjen; HA TILLIT!

Så ja, det var ukens reading. Trenger vel ikke å nevne at nøkkelordet er TILLIT, gjør jeg vel? Hehe. Universet har altså et klokkeklart budskap til deg denne uken. Klar til å virkelig høre etter?

Les gjerne blogginnlegget: Å vandre rundt i tåken

Klar til å ha tillit til alt som er?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.