fbpx

Reading for uke 52 – 2019

Da har vi kommet til årets siste uke, og derfor også årets siste «ukens reading» her på bloggen. Håper du nyter dagene og juletiden!

For denne uken så har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» av Kyle Gray.

Spent på hva budskapet i denne ukens åndelige reading er?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - SAINT GERMAIN - Karma-Frigørelse

Med dette kortet føler jeg åndeverden sitt budskap til deg for lille julaften og julaften går på dette med å frigjøre deg fra negativ energi slik at du får bedre plass til den gode og positive energien. Dette med positiv og god energi er jo viktig året rundt, men kanskje en liten anelse viktigere akkurat nå i disse juletider.

Vær åpen og tilstede og bruke tiden på det som gjør deg glad. Skap din egen vei og gjør det du føler for å gjøre. Frigjør deg fra drama, og prat om ting. Ikke svelg kameler, bare fordi du vil unngå konflikter. Kommunikasjon er en viktig del av det å frigjøre seg fra drama og annen negativ energi. Vi har en tendens til å tolke ting i verste mening, og om man da ikke prater om det så kan det føre til unødvendig negativ energi og dårlig stemning.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - HOPE - Kærlighed og Accept

Dette kortet kommer inn med et nydelig budskap om kjærlighet. Ikke plent den romantiske kjærligheten som mange tenker på når dem hører ordet «kjærlighet», men i stedet den grunnleggende kjærligheten og aksepten.

Dette er et budskap om å være bevisst på tankene dine og tenke kjærlige og støttende tanker. Det er et budskap om å elske og akseptere seg selv, og vite at du er verdifull. I tillegg er det også et budskap om å ta i mot den kjærligheten og støtten som andre tilbyr deg og vite at du fortjener det, samtidig som du også har ekstra fokus på det å vise andre hva dem betyr for deg. Dette er jo perfekt nå i disse juletider, siden det (i alle fall for meg) er dette julen handler om. Det å tilbringe tid sammen med nære- og kjære, ha gode samtaler og le så man får vondt i magen. Det å virkelig føle på en utrolig kraftfull kjærlighet, både til seg selv og til andre. Den type kjærlighet beriker livet.

Så vær i «ett» med kjærligheten, og la kjærlighet være fokuspunktet ditt.

Les gjerne blogginnlegget: Selvkjærlighet er ikke egoistisk

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - RADHA - Tvillingeflamme

Du er i stadig vekst, og dette kortet kommer med et budskap om å vokse personlighetsmessig, noe som gir en følelse av å finne igjen en «tapt» del av deg selv. Jo mer du fokuserer på positivitet, takknemlighet og kjærlighet, jo bedre blir det. Ved å tune innover så blir du bedre kjent med deg selv. Du må våge å tune innover og spørre deg selv om de «vanskelige» spørsmålene. De du nesten ikke våger å stille deg selv. Du vil kanskje bli overrasket over hvilke fantastiske ting du vil «finne» om du bare tar et dypdykk i deg selv.

Dette kortet kommer jo også med et budskap om harmoni og healing i parforhold, men jeg føler at budskapet denne gang er mer omfattende enn det. Jeg føler at dette budskapet strekker seg til relasjoner generelt, ikke kun parforhold.

Så plei forholdet ditt til deg selv og til andre, og vær bevisst på den energien du sender ut. Ting er harmonisk, og det ligger mye healing i dette med gode samtaler og latter.

Fokuser på de viktige tingene.

Det er også viktig å huske på at selvkjærlighet er nøkkelen til så mangt. Elsker du deg selv blir også alle andre relasjoner i livet ditt automatisk bedre.

Ønsker du hjelp til å bringe inn mer harmoni og healing til dine relasjoner så kan du spørre gudinne Radha om hjelp.

Fin reading nå i disse juletider, synes du ikke?

Jeg synes i alle fall universets (åndeverdenens) budskap for uken er veldig fint. Det passer godt med et budskap om kjærlighet, aksept og positive vibber nå i disse juletider, eller hva?

Denne uken starter jo med et budskap om å gi slipp på alt som ikke lenger tjener deg, slik at negativ energi frigjøres og gir plass til en mer positiv energi. Og så er det dette med kjærlighet både til seg selv og andre som er i fokus resten av uken. Healing og harmoni og gode relasjoner rett og slett. Og alt starter med deg. For husk; du er den viktigste personen i ditt liv, og elsker du deg selv så blir også de andre relasjonene i livet ditt sterkere.

Jeg tror på at alt blir bedre med en dose positivitet og kjærlighet!

Enig?

Så hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.