fbpx

Reading for uke 51 – 2019

Tid for ny reading for uken. Denne gang har jeg brukt tarotkortstokken «Fairy Tarot Kort» av Radleigh Valentine.

Spent på hva budskapet i denne ukens åndelige reading er?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Vinter 6

Du har hatt utfordringer og/eller bekymringer i det siste som har tynget deg og tappet deg for energi. Dette er nå i ferd med å gi seg og positive forandringer er på vei.

Strekk deg etter det positive. Strekk deg etter godfølelsen. Fokuser mer på lyspunktene du har i livet, og mindre på utfordringene og bekymringene dine. Det er ikke lett, selvutvikling er ikke det, men det er noe alle kan få til. Samme hvor kjipt du måtte ha det så er det alltid minst ett lite lyspunkt du kan velge å fokusere på. Så gi mer energi til det som er bra, og mindre til det som er dårlig. Da bidrar du til at de positive forandringene skjer fortere enn dem ellers vil gjøre.

Ha tro. Ha håp. Etter regn kommer solskinn. Og regn + solskinn = regnbue, og det er virkelig noe magisk med regnbuer, synes du ikke?

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Efterårets Prinsesse

Gode nyheter er på vei. Spesielt for deg som har ventet på gode nyheter i forbindelse med karriere/utdanning. De vel gjennomtenkte planene dine vil gå som du ønsker, men du må først ta det første steget. Det holder ikke bare å ha en god plan. Du må ta action også. Så sett i gang!

Kortet for helgen er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Forår 1

Forandring, forandring, forandring. Magi og positive forandringer er rundt deg til alle kanter. Også her blir du bedt om å ta action. Våg å drøm stort og følg drømmene dine. Våg å ta sjanser. Tross frykten og vit at du er god nok. Vit at du har kraften i deg til å skape deg det livet du drømmer om. Du må bare sette i gang og ta det første steget. Det er skummelt, ja, men hva er det verste som kan skje om du følger drømmene dine? At du mislykkes? Er det så galt? Om du skulle falle så reiser du deg igjen med ny styrke og prøver på nytt. Kanskje tester ut en annen strategi? Den sikreste måten å tape på er å gi opp, eller ikke prøve i det hele tatt.

Her kan alt skje. Vær forberedt på nye muligheter, kast egoet på dør, og følg drømmene! Dette klarer du! Du må bare starte!

Les gjerne blogginnlegget: Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om

Så det var ukens reading. Det er tid for å ta action!

For en fin og magisk reading dette var. Nå er det på tide å ta det første steget mot realisering av dine største drømmer. Nå er det på tide å slutte å spille liten, og starte å spille stor. Du er mer enn god nok akkurat som du er, og du fortjener all den suksess og lykke som du drømmer om!

Du kan være så inspirert og motivert du bare vil og du kan ha så fantastiske planer som du bare vil, men uten at du tar action så vil du heller ikke få resultatet du drømmer om. Hva stopper deg fra å skape deg drømmelivet ditt? Du er magiker i eget liv og det er på tide at du tar ansvar. Det er kun du som kan gjøre jobben.

Tro på deg selv og de drømmene du har. Drømmene er der av en grunn, ikke kun fordi du skal ha noe å drømme deg bort i når du ønsker å ta deg en pause fra det virkelige liv. Hva med å i stedet skape deg det livet du drømmer om slik at du slipper å visualisere det? Hva om du jobber mot å gjøre livet du drømmer om til en realitet? Det er mulig å skape seg et liv du virkelig elsker og ikke kunne tenke deg en pause fra, tro det eller ei.

Ønsker du et lite dytt i riktig retning?

Jeg har selv vært igjennom en «ekstrem forvandling» på bare fire år. Tidligere hadde jeg null tro på meg selv, jeg lot frykten kontrollere livet mitt og jeg hadde null ambisjoner og bare noen få (og bittesmå) drømmer. Nå derimot har jeg mer tro på meg selv, jeg har kastet frykten på dør og blitt magiker i eget liv. Jeg har også flere ambisjoner enn jeg noen gang har hatt og store og ambisiøse drømmer og planer. Det er alltid noe å forbedre, så jeg – som du – er «work in progress», og når det gjelder selvutvikling (og selvrealisering) så kommer vi heller aldri helt i mål. Men jeg sier deg – med hånden på hjertet – at det er mulig. Jeg har totalforandret livet mitt på kun fire år, og kan jeg, så kan du! Det vet jeg!

Akkurat nå har jeg et tilbud gående der du kan booke en gratis veiledningssamtale med meg. Jeg lover, det er 100% GRATIS. Men du må booke i løpet av denne måneden, så book din veiledningssamtale i dag! Vi finner en tid som passer oss begge, enten det måtte bli denne uken eller på nyåret. Men igjen, du må ta kontakt for booking av tid i løpet av denne måneden.

Jeg er klar til å være både den som heier høyest på deg og til å gi deg et lite (og omtenksomt) dytt, alt etter hva du måtte trenge akkurat i det øyeblikk. Er du klar til å ta det første steget i retning drømmelivet ditt?

Veiledningssamtalen kan du booke her!

Så hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.