fbpx

Reading for uke 51 – 2018

Da var det nok en ny uke og tid for et nytt innlegg med reading. Og tenk at vi allerede er kommet til uke 51 og at det kun er én uke til jul. Nesten ikke til å tro hvor fort det går.

Denne uken følte jeg meg trukket til å bruke orakelkortene «Engleterapi» av Doreen Virtue.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Engleterapi

Med dette kortet vil englene at du skal vite at det er på tide å «kutte båndene» og gi slipp på alt det som ikke lenger tjener ditt høyeste beste. Du kan be Erkeengel Michael om hjelp til dette ved å for eksempel enkelt si:«Takk Erkeengel Michael for at du kutter alle mine energetiske bånd som ikke lenger tjener mitt høyeste beste og hjelper meg til å gi helt slipp på disse. Sånn er det.»

Vi drar alle med oss energier fra alt vi har opplevd og alle relasjoner vi er (eller har vært) i noe som kan tappe oss for energi. Ved å be Erkeengel Michael om å kutte disse energetiske båndene kan vi løse opp i dette og gi slipp. Dette kan blant annet føre til forhøyet energi og mindre frykt.

Med dette kortet oppmuntres du også til å gi slipp på eventuell frykt du måtte gå å bære på. Gi frykten over til Universet, Gud og englene.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Engleterapi

Englene vil med dette kortet fortelle deg at du får hjelp av et dyr fra åndeverdenen i disse tider. Og kanskje også hjelp med en spesiell situasjon du er midt oppe i akkurat nå. Et kraftdyr er et dyr fra åndeverdenen som kan bidra med for eksempel å gi deg større klarhet, styrke, mot, visdom med mer.

Har du et kjæledyr som har forlatt Jorden og reist til Himmelriket og åndeverdenen så kan dette kortet også være et «HALLO» fra dette dyret. En beskjed om at det har det fint og at det passer på deg. Du trenger ikke å bekymre deg.

Kortet for helgen er:

Reading - Engleterapi

Med dette kortet vil englene oppmuntre deg til å tilgi det som trengs å tilgis og også se på fortiden din med tilgivelse og la fortid være fortid.

Det kan også ligge noe i bevisstheten din som du trenger å tilgi. Enten det er en person, en situasjon eller noe annet. Kanskje deg selv? Vit at du ved å tilgi ikke sier at det som er gjort er greit, men at du i stedet ikke lenger er villig til å holde på denne bitterheten (eller naget) og vil befri deg selv fra disse lenkene. Om du synes dette er vanskelig kan du også her – som med alt annet – spørre englene om hjelp. Husk at ingenting er hverken for lite eller for stort for englene.

Så det var readingen for uke 51. Håper du får en magisk uke!

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.