fbpx

Reading for uke 50 – 2019

Hei og hopp. Klar for en ny uke og en ny reading? Tenk at vi allerede har kommet til uke 50! Hvor blir tiden av? For denne uken så har jeg brukt orakelkortstokken «Engleterapi» av Doreen Virtue.

Er du spent på ukens budskap (og reading) fra universet og åndeverden?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Engleterapi - Tvillingsjel

Når dette kortet dukker opp så involverer det din tvillingsjel. En tvillingsjel er på sett og vis din «andre halvdel». Du er kanskje i et forhold med din tvillingsjel nå, om du føler dere har en sterk tilknytning, men mest sannsynlig så veileder tvillingsjelen din deg fra den andre siden. Tvillingsjeler inkarnerer som oftest ikke sammen.

Men uansett om du skulle ha tvillingsjelen din her på jorden, eller som veileder fra åndeverdenen så har dere en sterk tilknytning. Har du tvilt på et romantisk forhold som involverer din tvillingsjel så ha litt tålmodighet og ikke gjør noe forhastet. Jeg føler allikevel at dette går mest på det åndelige og at åndeverden vil at du skal vite at tilknyttingen til din til åndeverdenen og tvillingsjelen din er sterk, selv om du ikke alltid føler at det er tilfellet. Lytt til intuisjonen din og din indre stemme, det er nemlig der kommunikasjonen kommer fra.

Vær bevisst følelsene og tankene dine.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Engleterapi - Tidligere liv

Ta å prosesser og bearbeid det som du måtte gå gjennom akkurat nå. Pass på å ikke fortrenge noe. Undertrykte følelser og smerte ligger og ulmer i underbevisstheten og selv om det kan føles fint der og da, så vil det mest sannsynlig bli verre over tid. Med mye grums i underbevisstheten så vil det til slutt komme opp til overflaten, så ta tiden til hjelp og våg å føle smerten og de følelsene du måtte ha.

Det du nå opplever stammer fra tidligere liv, og det er derfor enda viktigere å bearbeide disse tingene. Be gjerne åndeverdenen om å hjelpe deg til å gjøre denne prosessen lettest mulig.

Det du opplever skjer for at en dypere healing skal skje. Vit at hva du enn måtte oppleve så har det en grunn. Alt skjer for ditt høyeste beste, selv om det ikke alltid føles slik.

Kortet for helgen er:

Reading - Engleterapi - Vær villig til å tilgi

Du trenger en skikkelig detox. En skikkelig healingdetox. Du bærer på mye vondt, som du ikke våger å føle fullt ut. For at alt skal bli bedre og for at du skal slippe at de samme følelsene og tankene dukker opp i ulik forkledning så må du våge å bearbeide ting. Slutt å fortrenge ting, med andre ord.

Våg å føl smerten, selv om det er vondt. Det er kun på den måten du kan prosessere og bearbeide ting og på den måten gå videre.

Vær villig til å tilgi det som trengs å tilgis. Enten det er deg selv, andre mennesker, eller en situasjon. Det å ikke tilgi skader kun deg selv. Det er på tide å slippe deg selv fri fra fortidens smerte!

Se tilbake på fortidens smerte med takknemlighet vel vitende om at du er der du er i livet på grunn av den. Du hadde ikke vært den fantastiske personen du er om det ikke hadde vært for den. Vi formes av alt her i livet, men kanskje aller mest av motgang, og i enhver motgang så finnes det noe positivt. Ofte må du bare lete en stund.

For en reading, eller hva?

Denne uken er det HEALING som er i fokus. Jeg skriver healing med store bokstaver fordi at det er helt sentralt denne uken. Jobb deg gjennom det, for det vil gjøre deg godt. Du kan føle deg både kraftløs og motløs, men vit at du er STERK! Ikke la noen overbevise deg om at du er noe annet enn et STERKT, KRAFTFULT og FANTASTISK menneske! For du er FANTASTISK. Du er STERK. Du er KRAFTFULL.

Vit at du har åndeverdenen og universet ved din side på hvert steg du tar på livets reise, og at også motgangen og stormene du opplever har sin misjon. Vit at livet arbeider MED deg, og ikke mot deg.

Kjenn på følelser og tanker, samme om dem er fylt med glede eller sorg. Bearbeid dem. Føl dem. Åpne deg opp for healing og bestem deg for at ingenting skal få deg til å føle deg motløs, kraftfull og svak. Du er ingen av de tingene, det er på tide at du startet å tro på det!

Dette er en uke for HEALING, så gi slipp, åpne deg opp, og la det skje! Du betyr så uendelig mye! Aldri gi opp deg selv!

Les gjerne blogginnlegget: Å danse i regnet

Så hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4

Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.