fbpx

Reading for uke 50 – 2018

Da var det en ny uke med nye muligheter og på tide med en ny ukesreading. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Healing med alvene» av Doreen Virtue.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading: - Healing med alvene

Med dette kortet vil englene og alvene at du skal vite at du blir passet på og at det er på tide å slutte og utsette ting. Det er med andre ord på høy tid at du satser på drømmene (og/eller planene) dine og ikke ser deg tilbake. Dine bekymringer er unødvendige. Du har ingenting å frykte. Universet passer på deg!

Gi slipp på frykten.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading: - Healing med alvene

Onsdag og torsdag handler om det å finne frem sitt indre barn. Gjør ting med barnlig lyst og våg å lek deg og vær litt «barnslig».

Flere av dere trenger også å bruke litt tid på å ta vare på dere selv og gi dere selv den omsorgen dere skulle ønske at dere fikk av andre. Og det å gi den samme kjærligheten til deg selv også som den du gir til andre (spesielt til barn). Ditt indre barn har behov for omsorg. Det har behov for å leke seg og det har behov for å legge alvoret og det seriøse litt til sides og bare kjenne på følelsen av å være til og gjøre alt med en barnlig glede.

Så finn frem deres indre barn disse dagene. Og gjerne fortsett med dette videre fremover også.

Kortet for helgen er:

Reading: - Healing med alvene

Denne helgen handler det om ro, fred og stillhet. Dette er et kort som passer veldig godt nå i denne tiden som kan være litt stressende. Dette er jo en tid der mye skal gjøres og det er da spesielt viktig å huske på å ta seg en pust i bakken og senke skuldrene litt innimellom. Og denne helgen er det på tide å gjøre nettopp dette. Senk skuldrene og slapp av. Ta en pust i bakken og nyt stillheten. Den har dere fortjent!

Hvordan du velger å bruke stillhetener opp til deg. Du kan for eksempel meditere, gå en tur for deg selv, lese en bok, gjøre noe kreativt i fred og ro eller hva du enn måtte ønske.

La freden og stillheten senke seg!

Dette var da altså reading for uke 50. Håper dere alle får en magisk uke!

Sigmatur1-4
Follow:
Del

2 Kommentarer

 1. 11. desember 2018 / 00:42

  Så spennende lesing! 🙂 En kamerat av meg går på kurs for tarot kort om dagen, å det er også veldig spennende! 🙂

  • Linn Kleppa
   Forfatter
   11. desember 2018 / 10:09

   Takk for kommentar og så kjekt at du likte innlegget. 💛 Tarot er spennende ja. Bruker en del Tarotkort selv også, men engletarot. Engletarot er det samme konseptet som den originale tarotkort. 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.