fbpx

Reading for uke 5 – 2020

For denne ukens åndelige reading har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Spent på hva universet har å si i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Sliter du med å finne din vei? Sliter du med en følelse av å vandre rundt i tåken og ikke helt vite hvor du skal? Sliter du med å ha tillit til deg selv og universet? Tillit til at veien vil åpenbare seg for deg etter hvert som setter den ene foten foran den andre?

Nøkkelordet er: TILLIT.

Ha tillit.

Stol på at universet har din rygg. Stol på veien du går og at du ikke er lost selv om du ikke ser hvor du skal. Stol på at veien din vil åpenbare seg for det etter hvert som du går. Den sikreste måten å føle seg «lost» på og oppleve en følelse av stillstand er om du stopper opp. Gir opp. Så ikke stopp opp. Ikke gi opp. Fortsett å beveg deg fremover. Lytt til intuisjonen din. Lytt til hjertet ditt. Lytt til din indre stemme. Det er da du finner DIN vei. Det er da du finner DIN sannhet. Universet vil lede deg i riktig retning om du bare tillater det.

Og spør deg selv; om du hadde en god fe og kunne gjort hva du enn ville, hva ville du valgt?

Der har du svaret ditt. Sett i gang og gjør drømmer til virkelighet!

Les gjerne blogginnlegget: Å vandre rundt i tåken

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Lemuria

Ønsker du himmel på jord? Ønsker du å leve ut livet i dine drømmer?

Alt startet med deg. Universet har en mye større plan for deg enn det du noen gang har hatt, du må starte å tro på deg selv og at det er en sannhet i tankene dine om at livet må være noe mer enn slik det er for deg i akkurat dette øyeblikk.

Du må tro på deg selv og vite i ditt innerste indre at du har det som skal til for å lykkes med det du ønsker å gjøre. Du er her for å skape deg den følelsen av «himmel på jord» som du alltid har drømt om.

Drømmer er ikke til bare for å ha noe interessant å fordype deg i når du føler trang til å rømme fra virkeligheten. Drømmer er til for å realiseres. Så sett i gang og jobb for realisering av dine drømmer. Start med å gjøre din visjon om «himmel på jord» til virkelighet. Skap verden din slik du ønsker at den skal være. Gå ut av komfortsonen din, fordi det er da du vokser, utvikler deg og skaper magi.

Verden trenger deg, nå er det på tide å vise verden hvilke fantastiske ting som bor inni deg!

Les gjerne blogginnlegget: Ut av komfortsonen

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Star mother

Ta vare på deg selv!

Støtt opp om dine gode kvaliteter. Du har så mye fantastisk som bor inni deg og nå er det på tide å starte å virkelig se dette selv.

Det er virkelig ikke egoistisk å ta vare på deg selv. Det betyr ikke at du ikke bryr deg om andre. Det betyr ikke at du ser på deg selv som bedre enn noen andre. Vet du hva det å ta vare på deg selv egentlig betyr? Det betyr at du vet at du ikke kan gi fra en tom kopp. Det betyr at du vet at ved å fylle opp ditt eget energilager så har du også mer energi å gi til andre.

Hva skjer om du ikke passer på å fylle drivstoff på bilen din? Jo, nettopp. Den vil til slutt gå tom og stoppe helt opp. Du kan ikke magisk vekke den til livet igjen heller med annet enn å faktisk fylle opp tanken. Da starter den å fungere igjen.

Så kjære, gode, snille, flotte, omsorgsfulle, fantastiske deg. Vær så snill å huske å fylle opp tanken din med jevne mellomrom! Det er så utrolig viktig.

Så bruk helgen godt, for denne uken legger du virkelig et solid grunnlag for de positive og fantastiske forandringene du har ønsket deg.

Kjør på!

Les gjerne blogginnlegget: Selvkjærlighet er ikke egoistisk

Så det var ukens reading. Håper du tar budskapet til deg og fyller deg selv opp med selvkjærlighet, tillit og indre kraft.

Egenreklame for januarsalget som snart er slutt:

Har du sjekket ut oversikten over veiledningspakker jeg tilbyr og priser på disse? Hvis ikke kan du sjekke ut tjenestene jeg tilbyr her. Nå i januar har jeg hele 50% på all veiledning og har fortsatt litt ledig om du skulle ønske å bestille.

Klar til å ha tillit og se verdien i deg selv? Hva synes du om ukens reading

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.