fbpx

Reading for uke 49 – 2019

Ny uke og tid for ny reading igjen. For denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Spent på denne ukens budskap fra åndeverden?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Anna, grandmother of Jesus

Legg en plan og hold deg til den. Ikke la frykten overkjøre deg. Bestem deg for å gjøre det og bare gjør det. Hopp i det. Hva er det verste som kan skje?

Stol på universet. Legg grunnlaget for hva du ønsker å oppnå denne uken. Du har det som skal til å lykkes, men du må ut av komfortsonen din. Du må ut av den trygge havnen og ta en sjanse. Det er på tide å så frøet.

Godheten er rundt deg til alle kanter, åpne deg opp for den og vit at du fortjener det.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - The great gathering

Alt vil falle på plass, du må bare stole på prosessen.

Gi slipp på det du ikke kan kontrollere og stol på at alt skjer av en grunn og for ditt høyeste beste. Du har så mange rundt deg som bryr seg om deg og støtter deg. Både her fysisk på jorden, men også en hel heiagjeng fra åndeverden. Kommuniser med ditt åndeteam. Kontakten har muligheten til å være ekstra sterk og klar i disse dager. Lytt til ditt indre og til intuisjonen din. Det er slik dem kommuniserer med deg.

Les gjerne blogginnlegget: 8 tips til økt livsglede hvor ett av tipsene er å gi slipp på det du ikke kan kontrollere.

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Transformation

Nøkkelordet for helgen er transformasjon.

Har du jaktet etter healing? Jaktet på en forandring? Da er tiden inne. Ting forandrer seg på mange plan og healing er i fokus. Det trenger ikke være fysisk healing, men kan være emosjonell eller åndelig healing også.

God energi kommer strømmende og muligheter for mange forandringer på en gang er til stede. Det er du som velger hvordan du vil bruke denne gode energien som kommer din vei. Slapp av, pust og ta til deg all den gode energien i visshet om at du fortjener det.

Så det var ukens reading!

Spennende uke med planlegging og forandringer i sikte. Tro på deg selv og stol på prosessen. Alt skjer virkelig av en grunn, selv om det ikke alltid føles slik. Gå ut der og ta action. Skap deg det livet du drømmer om. Lytt til intuisjonen din og be åndeverdenen om hjelp om du skulle trenge det.

Bruk den kommende helgen godt til å slappe av, ta inn alle positive inntrykk og pust. Pust dypt med magen flere ganger om dagen.

Så hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.