fbpx

Reading for uke 49 – 2018

Her har du da altså en reading for denne uken (3-9 desember). Jeg følte meg trukket mot å bruke tarotkortstokken «Erkeenglenes Tarotkort» av Doreen Virtue og Radleigh Valentine denne uken, så derfor ble det sånn.

Om du følger meg på Instagram (følg meg gjerne her) så vil du se at kortene sannsynligvis ikke vil være de samme her som der. Det er fordi jeg for de kortene jeg publiserer her på bloggen har trukket kortene med bloggen i tankene og for de kortene jeg publiserer på Instagramkontoen min har Instagram i tankene. Så enkelt. Da blir budskapene sånn som Universet vil ha dem på begge plassene.

Reading for Uke 49 – 2018 med Tarotkortstokken «Erkeenglenes Tarotkort».

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading: "Åpenbaring" fra Erkeenglenes tarotkort

Englene vil at du for mandag og tirsdag skal vite at du vil få en slags åpenbaring. Den kan være av åndelig karakter, men trenger så absolutt ikke å være det. Du vil se ting klarere enn det du har gjort den siste tiden og svarene du føler at du trenger vil komme din vei. Du blir også kallet til å la ditt indre lys skinne og bruke dette for å lyse opp andres tilværelse. Vær et lys for andre, med andre ord.

Om det har vært litt dystert for deg i det siste er denne situasjonen i ferd med å snu. Ting vil deffinitivt bli lysere for deg denne kommende uken og du vil føle deg lettere til sinns og finne gleden i selv de små tingene.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading: "Åpenbaring" fra Erkeenglenes tarotkort

Dette kortet er et skikkelig «happy-kort» som går på det at du har så mye å være takknemlig for. Dette er noe du klarer å se tydeligere og tydeligere og stadig flere ting å være takknemlig for dukker opp i livet ditt.

Har du et prosjekt gående kan dette prosjektet definitivt være en mulighet for økonomisk suksess. Og kortet prater også om et rikt familieliv og lykkelige tider. Dette kan også være en god periode for langsiktig planlegging og investeringer.

Jeg hører «gå for dine drømmer og fokuser på takknemlighet».

Kortet for helgen er:

Reading: "Åpenbaring" fra Erkeenglenes tarotkort

Med dette kortet vil englene fortelle deg at du har investert klokt, enten investeringene du har gjort er med bruk av penger, tid eller andre ressurser. Dette vil gi resultater, men mest sannsynlig ikke helt så fort som du skulle ønske, så tålmodighet er en viktig faktor her.

Vit at du er på riktig vei med de avgjørelsene du har tatt (eller tenker på å ta). Det er også på tide å slutte å utsette ting og starte på det du har tenkt på å starte. Det er på tide å ta neste steg.

Jeg hører «man høster som man sår».

Det var da denne ukens reading. Håper du likte den. Gi meg gjerne en tilbakemelding på om dette er noe du ønsker at jeg skal fortsette med!

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.