fbpx

Reading for uke 47 – 2019

Ny uke og tid for ny reading igjen. For denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» av Kyle Gray.

Spent på hva budskapet er for denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - EL MORYA - Oplyst Nærvær

Universet er ved din side på hvert steg av veien. Ikke tvil på det. Det samme gjelder ditt åndeteam. Livet arbeider med deg, selv om det ikke alltid føles slik. Alt skjer av en grunn, så ha tillit til universet, ditt åndeteam og livet selv.

Du er omgitt av et energifelt full av kjærlighet og beskyttelse. Du er verdig å bli elsket, og blir også elsket dypt, tvil aldri på det.

Vibrasjonen din øker og øker, i takt med tiden du bruker på refleksjon og evaluering når det gjelder både deg selv og drømmene dine. Du åpner deg mer og mer for universets uendelige muligheter! Grip dem.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - ODIN - Psykisk Indsigt

Dette føler jeg er en fortsettelse på det forrige kortet. Universet og åndeverden vil med dette fortelle deg at i takt med at vibrasjonen din øker så blir også intuisjonen din sterkere og klarere. Du åpner deg mer og mer opp. Ting blir klarere og klarere for deg. Du ser din egen sannhet i stedet for å ta letteste utvei med å «adoptere» en annen sin.

Stol på deg selv og følg intuisjonen din. Du vet hva du har å gjøre! Nå er det på tide å hente frem din indre kraft og gå å gjøre det.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - SERAPIS BEY-Opstigning

Lyset er her og det er på tide å ta det i mot med åpne armer. Du fortjener alt godt, det er på tide at du tror på det.

Etter hvert som uken går og du lytter til intuisjonen din og arbeider mot drømmene dine og det å gi slipp på frykt og selvpålagte begrensninger, så vil du oppdage at du blir mer og mer deg selv. Det blir enklere og enklere å vise verden hvem du er på dypet, ikke bare på overflaten. Med andre ord blir det enklere og enklere å vise verden ditt sanne jeg og uttrykke dette.

Du er verdifull akkurat som du er. Du trenger ikke legge lokk på deg selv. Ta i mot denne forandringen i energi med åpne armer. Den fører med seg nye muligheter og ny kunnskap.

Stol på deg selv. Stol på ditt åndeteam. Stol på universet. Stol på livet.

Du er så mye, mye mer enn bare god nok. Du er fantastisk og nå er det på tide å uttrykke alt det fantastiske som bor i deg. Vibrasjonen din fortsetter nemlig å øke og øke.

Les gjerne blogginnlegget: Å gå rundt med en maske

Wow, for en reading! Er du ikke enig?

Her er det virkelig selvrealisering på gang. Selvutvikling krever en innsats, men om det skulle hjelpe på motivasjonen så får du her et budskap som virkelig forteller deg at du er på riktig vei.

Fortsett den gode jobben du gjør. Fortsett med alt det indre arbeidet. Tro på deg selv og de drømmene du har. Du fortjener akkurat like mye som alle andre å få drømmer gjort om til virkelighet.

Slutt å legg lokk på deg selv. Start å vis verden ditt sanne, fantastiske jeg. Lytt til intuisjonen din, og stol på den. Følg den. Universet er alltid ved din side, stol på det. Det ligger også nye muligheter der for deg. Du må bare åpne øynene og våge å gripe dem. Nå er det slutt på å la frykten kontrollere deg, og i stedet ta motet fatt og gå all-in.

I denne ukens reading var det virkelig en rød tråd. Det blir en spennende uke og jeg håper det blir en magisk en for deg! Du fortjener det!

Så hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.