fbpx

Reading for uke 46 – 2019

Ny uke og tid for ny reading igjen. For denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Healing med alvene» av Doreen Virtue.

Spent på budskapet for denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Drømmer blir til virkelighet

Her er budskapet klart og tydelig «drømmer blir til virkelighet», akkurat som du kan se at det står på kortet.

Med dette kortet ønsker alvene og universet å oppmuntre deg til å virkelig tro på at alt er mulig og at du kan realisere dine drømmer. Drømmer er ikke til bare for å drømmes, de er til for å realiseres. For å virkeliggjøres.

Så ta action og grip mulighetene. Tro på deg selv og drømmene dine. Denne uken starter med et «smell». Det er tid for å gå all-in og bevege deg mot de drømmene du har. Se forbi alle illusjoner, gi slipp på frykt og kjør på.

Magi, magi, magi.

Les gjerne blogginnlegget: Alt er mulig

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Ditt indre barn

Disse dagene oppmuntres du til å bruke litt tid på ditt indre barn. Gi deg selv omsorg og kjærlighet, akkurat som du gjør til de andre du er glad i.

Jeg får også følelsen av at det ligger noe som trengs å gis slipp på, slik at du virkelig kan starte på den retningen du har sett deg ut full av pågangsmot og styrke. Det er noe fra barndommen – eller tidlig ungdomsår – som på et vis holder deg tilbake. Så bruk disse to dagene til å gå litt inn i deg selv og reflekter. Gi slipp på det som enn måtte dukke opp av ting som tynger deg, og bearbeid ting som ikke er blitt bearbeidet. Dette vil hjelpe deg på veien fremover mot å skape deg det livet du drømmer om. Ikke la noe holde deg tilbake.

Kortet for helgen er:

Reading - Healing med Alvene - Miljøbevissthet

Jeg får følelsen av at du er godt knyttet til moder jord og til naturen og at det å bevege deg i naturen gir deg en følelse av indre ro. Ikke bare gjør det godt for kroppen og din fysiske helse, men også for sjelen. Det å bevege seg i naturen er som meditasjon for deg.

Du har kanskje følt deg kallet til å bli mer miljøbevisst på en eller annen måte? Hvis det er tilfellet så er dette kallet noe alvene definitivt oppmuntrer deg til å følge.

Lytt til din indre stemme. Du er knyttet til alvene og naturen generelt, så lytt gjerne ekstra godt når du befinner deg i naturen. Gi gjerne et tre en god klem slik at du kan motta litt av treets kraft.

Dette gir deg et klarere hode, noe som igjen fører til at du har enda mer energi til å følge drømmene dine.

En litt blandet reading.

Jeg føler ikke det var en så sterk rød tråd gjennom denne readingen, i motsetning til slik det ofte er.

Om du ikke allerede gjør det så må du gjerne følge facebooksiden min og følge meg på instagram. Der legger jeg nemlig ut dagens kort (reading) i stories. Så ta gjerne en kikk.

Så hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.