fbpx

Reading for uke 45 – 2019

Tid for ny reading. For denne ukens reading så har jeg brukt tarotkortstokken «Erkeenglenes tarotkort» av Radleigh Valentine.

Spent på hva universet har å si om denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Erkeenglenes tarotkort - 4 av Ariel

Her føles det ut som om du har en eller annen motstand mot forandringer. Jeg føler at du kunne tenke deg en eller annen form for forandring, men at du vegrer deg for å ta de nødvendige stegene du må ta for å oppnå denne forandringen.

Det føles ut som frykten har en del av kontrollen over ditt liv, men husk at du har makten til å endre dette. Du kan ta det modige valget det er å kaste frykten på dør. Det er kun du som kan ta de nødvendige stegene i retning de forandringene du både ønsker og frykter. Forandringer er skummelt, og slik vil det nok til en viss grad alltid være. For å skape en forandring selv så kreves det at du går ut av komfortsonen din, og det er ikke alltid like lett. Men det er nødvendig. Så hopp i det, ta en sjanse.

Gi til deg selv og gjør det som gjør deg lykkelig. Du vil ikke angre på at du fulgte hjertet ditt. Hjertet og intuisjonen din viser vei. Du må bare våge å hoppe uti det, selv om det er skummelt.

Les gjerne blogginnlegget: Ut av komfortsonen

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Erkeenglenes tarotkort - Mikaels ridder

Her skjer det saker og ting. Ting er i bevegelse. Straks du åpner deg og for forandring og gir slipp på de sperrene du har knyttet til dette så vil forandringer starte å skje. Du har det som skal til for å lykkes.

Det kan føles overveldende, for når ting først starter å bevege seg så skjer ting fort. Det kan godt tenkes at du blir nødt til å ta noen raske avgjørelser, og her er det da viktig å velge ut ifra logikk, og ikke følelser.

Kortet for helgen er:

Reading - Erkeenglenes tarotkort - 17 Stjernen

Det er slutt på en vanskelig situasjon og ønsker kan definitivt bli virkelighet. Tro på deg selv og de forandringene du ønsker deg. Tro på drømmene dine for fremtiden. Du har sendt et ønske opp til universet. Du har jobbet deg gjennom de sperrene du i starten av uken hadde når det gjaldt forandringer og ting er i ferd med å skje.

Følg «elvestrømmen», og la «universets elv» ta deg dit du er ment å være.

«Positive tanker skaper positive utfall.»

Ukens reading byr altså på forandringer, og positive utfall.

Det var altså readingen for denne uken. Tenk at vi allerede er kommet til november, og til helgen braker det løst med alternativmessen i Lillestrøm for min del. Gleder meg masse til å ha egen stand på Body Mind Spirit Festivalen. Skal du dit kanskje?

Readingen for denne uken går jo på dette med å skape de forandringene du ønsker deg, til tross for frykt. Du må altså bevege deg ut av komfortsonen. Det å bevege meg ut av komfortsonen min er noe jeg har gjort flere ganger de siste to årene, og jeg elsker følelsen som oppstår når jeg har våget å gjøre det jeg ønsker å gjøre. Når jeg har våget å se frykten i hvitøyet og ikke la den ha noe makt over meg lenger. For jeg kan helt ærlig si det at frykten kontrollerte en ganske stor del av livet mitt tidligere, og det er så trist. Om du ønsker så kan du lese syv av mine opplevelser ut av komfortsonen her. Det er bare å hoppe ut i det. Du vil ikke angre på at du våget, for hva er egentlig det verste som kan skje?

Ønsker deg en magisk uke!

Resonerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.