fbpx

Reading for uke 43 – 2019

Tid for ny reading. For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» (Keepers of the Light) av Kyle Gray.

Spent på hva universet og åndeverdenen har å si om denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - SAINT GERMAIN - Karma-Frigørelse

Gi slipp på drama. Gi slipp på negativ energi. Ta en detox av livet og gi plass til god og positiv energi. Du fortjener bedre, og det er på tide å sette grenser. Grensesetting er ikke egoistisk. Grensesetting er selvkjærlighet. Det er viktig å ha grenser og ta vare på deg selv.

Det er en del karma som skal frigjøres for tiden og derfor kan du kanskje føle at energien svinger og at ting går litt «opp og ned». Stol på at alt skjer for ditt høyeste beste. Det er en utrenselsesprosess i gang.

Det er på tide å ta styringen og skape sin egen vei. Lytt mer til deg selv og stol på at du kan ta de riktige valgene for deg.

Husk at du er sjefen i eget liv. Ta ansvar og ta kontrollen.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - EL MORYA - Oplyst Nærvær

Universet er med deg. Stol på at du er trygg og beskyttet.

Det er trygt for deg å bevege deg fremover. Det er trygt for deg å ta din plass her i livet. Trygt for deg å være deg selv. Og ikke minst trygt for deg å ta ansvaret og være sjefen i eget liv.

Tal din sannhet og vær tro mot deg selv.

Du har god kontakt med din intuisjon og med ditt åndeteam. Stol på at du blir guidet. Kronechakraet ditt blir bare åpnere og åpnere..

Hører også: «Lytt til din indre visdom».

Sliter du med å vite hvem du egentlig er så les gjerne blogginnlegget: «Hvem er jeg?»

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - MIRIAM - Hellig Vision

Sitter du med en følelse av sorg, eller noe annet som tynger deg? Denne helgen kommer healing frem som et sterkt budskap. Sorgen blir lettere, eller ting som trengs å tilgis dukker opp slik at du kan løse opp i den negative energien som tynger deg.

Englene og universet sender deg masse healing og kjærlighet. Kjærlighet er løsningen på alt. Se på ting med kjærlighet og alle utfordringer blir lettere. Tilgi og gå videre. Det betyr ikke at du sier at det som ble gjort er greit, og det betyr heller ikke at du trenger å ha noen form for relasjon til den personen du tilgir. Tilgivelse setter deg selv (og den du tilgir) fri slik at negativ energi kan erstattes med positiv energi. På den måten finner healing sted.

Fokuser på lys og kjærlighet!

Så det var ukens reading.

Det er mye healingenergi rundt deg og mye åndelig energi også. Du er veldig åpen for det åndelige denne uken og det er mye som skal løses opp i. Både negative følelser og ting som kommer fra karma skal nøstes opp i og helbredes. Tilgivelse er et viktig underliggende budskap for denne uken. Er det noe du føler er vanskelig å tilgi så be universet om hjelp. Bearbeid det litt etter litt og ta babysteg. All fremgang er bedre enn ingen. Ta tiden til hjelp. Det viktigste er at du reflekterer over ting denne uken og gir slipp på drama og negative energier. På den måten vil du heve din vibrasjon og samtidig få mer energi.

Ønsker deg en magisk uke!

Resonerte ukens reading ved deg? Er du klar for å tilgi og til å gi slipp på det som trengs å gis slipp på?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.