fbpx

Reading for uke 42 – 2019

Ny uke og derfor ny reading. For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Når du leser dette så er jeg på vei til Tyrkia. Jeg skal på likemannstur sammen med en liten gjeng andre voksne med Noonans syndrom, så det blir spennende. Jeg skal først til Gardemoen og der møter jeg de andre før vi flyr videre. Dette innlegget er derfor forhåndsskrevet og det er de resterende innleggene også som blir publisert mens jeg er borte. Da tenker jeg på ukens reading for denne og neste uke, og affirmasjonsinnlegget som blir publisert på torsdag. Skal allikevel prøve å være litt aktiv på Instagram mens jeg er borte, så følg meg gjerne der, om du ikke allerede gjør det.

Er du spent på hva åndeverden og universet har å si om denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Anna, grandmother of Jesus

Det er nå på tide å legge grunnlaget. Det er på tide å så frøet. Å så lyset. Disse dagene kan du bruke til refleksjon og til å skaffe deg innsikt på veien videre. Legg en plan. Ikke bare for uken, men for livet.

Hva drømmer du om? Hva gjør deg glad? Hvordan har du det? Og hvordan kan du få det enda bedre? Hva stopper deg fra å leve ut dine drømmer?

Spørsmålene over er alle eksempel på spørsmål som du kan stille deg disse to dagene. Hva er det som stopper deg fra å gjøre det som gjør deg glad? Hva stopper deg fra å leve ut den planen du sitter inne med og som venter med å realiseres?

Du trenger ikke skape et såkalt «mesterverk» for å være god nok her i livet. Alt du trenger å gjøre er å være deg selv og gjøre det som gjør deg glad!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - The age of light

Du er klar!

Enten du føler deg klar eller ikke så er du det. Stol på at ting vil falle på plass etter hvert som du tar action. I de aller fleste tilfeller så må man hoppe før man er klar, og som regel så angrer man ikke på det.

Du har trent på dette øyeblikket i all din tid. Du er klar til å ta verden med storm ved å være ditt ekte jeg.

Du blir heiet på! Tro mer på deg selv! Ha tillit!

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - The great gathering

Alt faller på plass.

Følg din intuisjon. Den er ekstra klar og sterk denne helgen. Omgi deg med mennesker som løfter deg opp i stedet for å bruke tid på de som trykker deg ned.

Du er aldri alene, selv om du føler det slik noen ganger. Du har en hel flokk med lysvesener som elsker deg for den du er og som alltid er ved din side klar til å hjelpe deg med hva det enn måte være.

Gå mer inn i deg selv. Bli kjent med deg selv og ditt åndeteam. De lengter etter at du skal få en dypere kontakt med dem. Ta en pause (og pust i bakken) og tun innover. Da vil du oppnå enda større klarhet.

Du blir pushet fremover og blir oppfordret til å anerkjenne din indre kraft. Du er mer kraftfull enn du tror. Det er på tide å ta det neste steget. La intuisjonen din guide deg i riktig retning, og tillat deg selv å bli sett.

For en reading for uken. Denne uken handler det om å ta action.

For noen kraftfulle budskap for denne uken. Det er virkelig på tide at du nå pusher deg selv ut av komfortsonen og tar det steget. Det føles ut som om flere av dere kjenner på frykt og følelsen av å ikke være klar, men kjør på. Bestem deg for at frykten ikke skal få kontrollere livet ditt lenger. Bestem deg for å ta en sjanse. Hva er det verste som kan skje? Jeg tror aldri at man blir helt klar til noe. Får du en følelse av at tiden ikke er riktig, så er det noe annet. Lytt til intuisjonen og vær ærlig med deg selv. Hva stopper deg fra å ta det neste steget? Som oftest så er det en eller annen form for frykt, og ikke det at tiden ikke er helt riktig. Som det sies: ikke vent på det perfekte øyeblikket, skap det i stedet.

Så ta motet fatt, hopp i det og vis verden det fantastiske mennesket du er! Gjør det som gjør deg glad, og følg dine drømmer. Samme hvor små eller store dem måtte være. Lev etter DIN sannhet, ikke andre sin. Du er kraftfull og det er på tide å anerkjenne denne kraften som bor i deg.

Les gjerne blogginnleggene «Alt er mulig» og «Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om» for litt inspirasjon.

Ønsker deg en magisk uke full av fantastiske muligheter, mot og kraft!

Resonerte ukens reading ved deg? Er du klar til å ta action?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.