fbpx

Reading for uke 41 – 2019

Tid for ny reading. For denne ukens reading så har jeg brukt tarotkortstokken «Fairy Tarot Kort» av Radleigh Valentine.

Spent på hva universet, englene, alvene og resten av åndeverdenen har av budskap for denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Sommer 9

Har du ønsket deg noe? Våger du å drømme stort? Hvis ikke så er dette tiden å gjøre dette på. Og om du gjør det allerede; supert!

Dette er nemlig et budskap om ønsker som går i oppfyllelse og drømmer som realiseres.

Universet og åndeverdenen ønsker at du skal tro på dine ønsker og drømmer. Tro på at du fortjener at alle dine ønsker og drømmer er virkelighet. Du fortjener dette like mye som alle andre, så ikke la troen på at du ikke fortjener dette hindre deg i å motta. Åpne armene dine og ta i mot de magiske mulighetene universet måtte gi deg.

Du fortjener godhet. Du fortjener gaver. Du fortjener kjærlighet. Du fortjener at drømmene dine realiseres og at ønskene dine virkeliggjøres.

Dette er en magisk tid. Det er på tide å tro på at universet og verden du lever i er magisk, og at magi ikke bare er forbeholdt eventyr.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - 8 Retfærdighed

Rettferdigheten seirer. Stå for det du tror på og at ting blir løst på en rettferdig måte.

Ikke la humper i veien hindre din fremgang. Sjekk ting ekstra nøye, også de små detaljene. Ikke overlat noe til tilfeldighetene. Stol på din indre stemme og lytt iherdig. Tro på deg selv og din indre styrke.

Det vil bli en rettferdig løsning på ting, ha tillit til prosessen.

Kortet for helgen er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Efterårets Prins

Det med å være fokusert på detaljene og sjekke disse nøye fortsetter utover helgen som et sterkt budskap. Sjekk ting grundig før du beveger deg videre til neste punkt på listen.

Ha tålmodighet og fortsett fremover på den veien du har valgt i rolig tempo slik at du har klar oversikt over det du møter på veien. Planlegging er klokt i denne tiden.

Du er beskyttet. Stol på intuisjonen din.

En reading med varierende budskap.

I denne ukens reading kom universet med varierende budskap, men les og kjenn etter hva som resonerer ved deg og hva som ikke gjør det.

Stol på at de utfordringene noen av dere kanskje måtte ha vil bli løst på en rettferdig måte. Stol på det magiske i universet og stol på at drømmer og ønsker faktisk kan bli til virkelighet.

Det er ikke bare i eventyr at magi skjer.

Les gjerne blogginnlegget: Alt er mulig

Resonerte ukens reading ved deg? Klar til å ta fatt på en ny uke?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.