fbpx

Reading for uke 40 – 2019

Ny uke betyr jo ny reading. Håper du har det fint! Denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» (dansk utgave av «Keppers of the Light») av Kyle Gray.

Spent på hva budskapet fra universet og åndeverdenen er i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - SERAPIS BEY-Opstigning

Lyset er til stede. Tro på deg selv og uttrykk ditt sanne jeg. Hev deg over all mørke og la din vibrasjon øke for hvert innpust. La lyset fylle hele deg og gi slipp på alt mørke, dysterhet, negativitet og utfordringer.

Du vokser på situasjonen du befinner deg i. Du blir mer og mer klar over hvem du virkelig er og våger mer og mer å vise resten av verden ditt sanne selv også.

Du er inne i en tid for nye begynnelser. Mørket letter og vibrasjonen din øker. Vit at du sitter med makten til å forandre mørket til lys. Makten til å forandre negativitet til positivitet. Utfordringene du måtte stå i vokser du på, og de skjer av en grunn, selv om du har vanskeligheter for å se dette akkurat nå. Du blir mer og mer i ett med ditt sanne selv og nye begynnelser er som nevnt der for deg. Du må våge å tro, du må våge å ha tillit. Lyset er der, du må bare slippe det inn. Det blir lettere for deg.

Les gjerne blogginnlegget: Positive tanker skaper positive utfall

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - SAINT GERMAIN - Karma-Frigørelse

Indre arbeid og det å arbeide med energien din er sentralt denne uken. Med dette kortet ønsker åndeverdenen å fortelle deg at du ved å gi slipp på det som tynger deg gir plass til mer positiv energi. Så arbeid med å gi slipp. Gjør som du ble oppfordret til i budskapet for mandag og tirsdag med å gi slipp på mørket og slippe inn lyset.

Det du står i akkurat nå er en del av noe større. Det er en del av noe karmabasert og når du har arbeidet deg gjennom det så vil det føles befriende. Du er inne i en prosess der du skal gi slipp på alt det gamle som ikke lenger tjener ditt høyeste beste for å gi plass til nye begynnelser.

Jeg hører også ordet: transformasjon.

Skap din egen vei. Skap ditt eget liv. Som budskapet for mandag og tirsdag også var så er det du som sitter med makten. Våg å tro på deg selv!

Helt på slutten her hørte jeg også: du åpner deg opp for nye begynnelser og en bedre kontakt med ditt sanne selv og universet. Du oppnår økt bevissthet.

Les gjerne blogginnlegget: Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - SANAT KUMARA - Aktivering af Lys

Et sterkt budskap å avslutte uken med, og en fortsettelse på budskapene for tidligere i uken. Denne helgens budskap går på dette med at din kontakt med det åndelige og blir sterkere og sterkere. Din intuisjon er klar og tydelig. Bevisstheten din rundt deg selv og intuisjonen din blir bare sterkere og sterkere, og det samme blir ditt indre lys.

Våg å la ditt indre lys skinne med full styrke. Våg å la lyset erstatte mørket. Våg å la det positive erstatte det negative. Tro på deg selv. Stå opp for deg selv. Elsk deg selv.

Du er rent lys!

Det var ukens reading.

Energien endrer seg virkelig denne uken. Det er en energi av lys, frigjørelse, transformasjon og nye begynnelser. Det kan vi like, eller hva?

Det ligger også mye indre arbeid og lurer og det meste av forandringene føler jeg vil skje inni deg. Det ytre vil følge etter etter hvert.

Husk at det er du som sitter med makten. Du er skaperen av ditt liv. Lær deg selv å kjenne og våg å la ditt lys skinne med full styrke. Våg å slipp lyset inn.

Og ikke minst; aldri, aldri gi opp!

Resonerte ukens reading ved deg? Er du klar for nye begynnelser, og til å slippe lyset inn?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.