fbpx

Reading for uke 4 – 2020

Ny uke og ny reading for uken. Klar for å skape deg en magisk uke med nye muligheter?

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» av Kyle Gray.

Spent på budskapet i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - CERNUNNOS - Livskraft

Ved å følge (og uttrykke) din lidenskap så øker også din livskraft. Din vibrasjon. Det å gjøre det som gjør deg glad og det som får sjelen din til å synge styrker deg på alle måter.

Hva venter du på?

Har du enda ikke tatt det første steget i retning å uttrykke din lidenskap så er det på høy tid å gjøre nettopp det. Det å la det du brenner for komme til uttrykk og det å viser verden ditt autentiske jeg er det som vil gjøre deg lykkeligere. Det er det å følge din lidenskap som vil få frem følelsen av å virkelig leve det livet du er ment å leve.

Så uttrykk den du er. Uttrykk følelsene dine. Uttrykk din sanne kraft. Uttrykk din lidenskap. Dette kan gjelde lidenskap på alle områder i livet, også det seksuelle og sensuelle. La alt komme til uttrykk.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - GAIA - Forbindelse til Jorden

Med dette kortet kommer åndeverdenen (og Gaia) inn meg en moderlig energi og kjærlighet og omfavner deg i en god og kjærlighetsfull energi.

Vit at du er guddommelig og dypt elsket akkurat slik som du er.

Ikke la egoet, frykten eller annen negativ energi ha kontrollen i ditt liv. Ta styringen. Du er en sterk, kraftfull, fokusert og kjærlig person, ikke la noen overbevise deg om noe annet.

Vær i ett med jordens kraft og føler du at du kunne trengt litt ekstra kraft så kan naturen være et fint sted å hente denne kraften fra.

Husk at du har verden foran deg. Gå ut der og vis hva du er laget av.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - KUAN-YIN - Omsorg og Medfølelse

Helt enkelt kan det sies; velg kjærlighet!

Vis deg selv den samme omtanken og omsorgen som du viser andre. Ta vare på deg selv og gjør minst én ting hver dag denne helgen, som vil gjøre deg godt og lade batteriene dine.

Stol på at du kan ta de riktige valgene. Så lenge du velger ut ifra kjærlighet både til deg selv og alle involverte kan du ikke trå feil.

Ha tillit.

Så det var ukens reading.

Ukens reading handler om kjærlighet, lidenskap og omsorg. Både til deg selv og resten av verden.

Du velger hva du skal fokusere på og er din intensjon kjærlighet så blir også resultatet dette.

I alt du gjør, velg kjærlighet. Kjærlighet er en sterk kraft som trumfer alt annet.

Ikke la deg kontrollere av ego og frykt, styr ditt eget liv og følg lidenskapen på alle områder av livet. Livskraften din blir styrket denne uken, så vær i ett med deg selv, moder jord og universet. Alt er ett.

Litt egenreklame:

Har du sjekket ut oversikten over veiledningspakker jeg tilbyr og priser på disse? Hvis ikke kan du sjekke ut tjenestene jeg tilbyr her. Nå i januar har jeg hele 50% på all veiledning og har fortsatt litt ledig om du skulle ønske å bestille.

Hva synes du om ukens reading?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.