fbpx

Reading for uke 4 – 2019

Da var det ny uke og tid for en ny reading. Vi har allerede kommet til uke 4. Dette er i følge kortene en uke for refleksjon og det å bruke tid på å skape en kontakt med sitt indre selv. Sitt hjerte. Sin sjel.

For denne readingen for uken så har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med orakelkortstokken "Work Your Light".

Hva eller hvem trigger deg?

Dette kortet kommer med et budskap til deg om å reflektere over spørsmålet over her. Hvilke situasjoner og mennesker er det som trigger deg? Og hvordan trigger dem deg?

Alt vi opplever her i verden reflekterer tilbake til oss det som vi ser som sannhet. Tror vi på at verden er god og kjærlig har vi lettere for å se all godheten og kjærligheten enn om vi tror på en verden full av frykt og hat. Det er viktig å fokusere på det gode, fremfor det vonde. Det gjelder i alt vi foretar oss, ikke bare på vårt syn på verden!

Mennesker kan også reflektere oss, både på godt og vondt. Mennesker du misliker kan trigge punkter i deg som trenger å heales. Og mennesker du liker, og kanskje også setter på en pidestall, kan reflektere lyset du selv har inni deg.

Dette er dagene for refleksjon, med andre ord. Men også healing på ulike plan.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med orakelkortstokken "Work Your Light".

Med dette kortet ønsker englene å fortelle deg at det er på tide å gi sjelen din oppmerksomhet. Det er på tide å lytte til hjertet ditt. Det er på tide å lytte til sjelen din. Alle svar du søker finnes inni deg. Du må bare være stille lenge nok til å høre disse.

Utvikle en rutine hvor du gjør det som du føler deg kallet til å gjøre. Du kan meditere, skrive dagbok, eller gjøre noe annet som du føler skaper en kontakt med sjelen og hjertet ditt.

Kortet for helgen er:

Reading med orakelkortstokken "Work Your Light".

Dette kortet er i grunn en fortsettelse på de to andre kortene for uken. Alle tre kortene for denne uken bringer nemlig med seg budskapet om refleksjon og det å lytte til sitt indre.

Ikke se etter budskap og veiledning utenfor deg selv. All den visdommen du trenger finnes inni deg. Tro på deg selv! Du er orakelet.

Akkurat som resten av denne uken anbefaler englene deg til å starte en spirituell rutine som skaper kontakt med ditt indre, men også med selve Universet. Vi er alle ett! Mediter og ta deg tid til selvpleie.

Vibrasjonen din øker og du er en søyle av lys!

Dine åndelige hjelpere og andre lysvesener står klare til å hjelpe deg med hva det enn måtte være. Ved å skape deg en spirituell rutine vil du ikke bare få en dypere kontakt med deg selv. Du vil også knytte sterkere bånd med ditt åndelige team.

Det var denne ukens veiledning. Håper readingen falt i smak! Ønsker deg en magisk uke fylt med indre visdom!

Hva synes du om denne ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.