fbpx

Reading for uke 39 – 2019

Ny uke betyr jo ny reading. Håper du har hatt en nydelig helg! Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Healing med Alvene» av Doreen Virtue.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Latter

Du har et stort behov for latter. Du har vært tynget av negativ energi i det siste og det føles ut som om du sliter med å se gleden i livet. Når lo du sist? Det føles ut som det er en stund siden.

Sett på en komedie, bruk tid med positive og oppløftende mennesker, les en humoristisk bok eller se et stand-up show. For disse to dagene blir du oppfordret til å gjøre noe som får deg til å le. Eller noe som i det minste får deg til å trekke litt på smilebåndet og se et glimt av lyset i tunnelen. Ikke vær så opphengt i alt du skulle (og burde) ha gjort. Ta en pause fra det som tynger deg og bare le. Latter løfter energien din og humor vil hjelpe deg med situasjonen som du befinner deg i.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Sinnsro

Du stresser for mye. Det er på tide å senke skuldrene og ta deg en pause. Ta å gå deg en tur, les i en bok eller bruk tid i meditasjon. Eller gjør noe annet som får deg til å slappe av og lade batteriene. Du har mye stress i kroppen føles det ut som og du blir herved oppfordret til å gi slipp på det som stresser deg og det som du ikke kan kontrollere. Stol på at ting vil falle på plass og fokuser innover for å skape ro og fred i sinnet. Det er helt innenfor å ta seg en pause og bare «være».

Kortet for helgen er:

Reading - Healing med Alvene - Se inn i deg selv

Igjen så blir du oppfordret til å se innover i deg selv. Til å lytte innover. Til å gjøre det som gjør deg glad og til senke skuldrene. Du blir oppfordret til å ta en pause og bare ta deg tid til deg selv. Du er den viktigste personen i ditt liv og det er på tide at du starter å behandle deg selv på det viset.

Vær 100% ærlig med deg selv. Hva ønsker du? Bli kjent med deg selv og ta tilbake din kraft. Du tenker utrolig mye og det er på tide å koble ut. Gi slipp på det du ikke kan kontrollere og vit at alt du trenger finnes inni deg. Du må bare endre fokuset ditt fra å konsentrere deg om det som skjer utenfor deg til å konsentrere deg om det som foregår inni deg. Det finnes mye healing rundt deg også, om du bare ser innover.

Så det var ukens reading.

Det virker som om det for flere av dere vil bli en uke med mye healing, refleksjon og ro. Det er på tide å gjøre det som gjør deg glad og hver dag prøve å tenke én positiv tanke mer enn det du gjorde dagen før. Det er på tide å fokusere innover og til å lytte til deg selv. Det føles ut som om humor kan være en nøkkelbrikke for deg den kommende uken. Humor kan jo hjelpe på så mangt. Det føles ut som om flere av dere har noen utfordringer å hanskes med, så trenger du litt inspirasjon til hvordan du kan takle dette så les gjerne blogginnlegget mitt: «Å danse i regnet».

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.