Reading for uke 38 – 2019

Ny uke og ny reading. For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Er du spent på hva englene, åndeverdenen og universet har å si om denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Unbound

Denne uken starter med buskapet om å gi slipp for at healing skal kunne skje. Det er mye du trenger å gi slipp på. Det kan blant annet være gamle trossystemer, handlingsmønster og tanker som ikke lenger tjener ditt høyeste beste.

Gi slipp på alt det negative og omgi deg kun med det som gir deg glede og fyller deg med positiv energi.

Det er på tide å gi slipp på gamle, sjelelige ting både fra dette livet, men også fra tidligere liv. Det å gi slipp på det som du vet holder deg tilbake gjør at healing kan slippe inn. Så ta å søk innover, finn ut hva du bærer rundt på som trengs å gis slipp på og gi slipp.

Det er på tide for deg å slippe deg fri fra fortidens lenker, samme hvor vanskelig det enn måtte være.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Answer the call

Nå som du har gitt slipp på alt det som holder deg tilbake, eller i alle fall jobber med saken, så er det på tide å ta action. På tide å besvare kallet ditt. Hva føler du deg kallet til å gjøre?

Tro på deg selv og det du blir guidet til å gjøre. Tro på kallet ditt. Tro på universet. Tro på åndeverdenen. Tro på intuisjonen din.

Du er ikke kommet her til jorden for å leve et middelmådig liv som et «sånn passe lykkelig menneske». Du er her for å være lykkelig og faktisk gjøre det som får sjelen din til å synge.

Er det skummelt, så ja vel. Nye ting er det, men det blir lettere. Du må bare føle på frykten og gjøre det uansett. Ta en sjanse. For hva er det verste som kan skje? At du ikke klarer det første gangen og må prøve på nytt? Er det så farlig?

Følg hjertet og skap magi!

Les gjerne blogginnlegget: «Har du ambisjoner?«

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Deep replenishment

Etter alt du har foretatt deg denne uken så er denne helgen dedikert til å hvile slik at du kan hente deg inn igjen.

Gjør akkurat det du har lyst til å gjøre. Lytt til kroppen og gjør det som fyller deg med energi. Det er på tide for deg å senke skuldrene og ta det med ro. Du kan slappe av med god samvittighet vel vitende om at du har gjort et stykke strålende indre arbeid.

Ta livet med ro og fyll opp energilageret ditt. Du vet best hva det er som skal til for å fylle opp energilageret ditt. Gjør nøyaktig det.

Fin reading om både healing, drømmer og ro.

Så det var altså readingen for uke 38. Et utfyllende budskap fra universet og åndeverdenen for denne uken synes jeg, er du enig? Denne uken handler det om å gi slipp slik at healing kan skje. Det handler også om å følge drømmene dine og om å fylle opp energilageret ditt. Det er viktig å fylle opp energilageret ditt med jevne mellomrom, for det er ikke godt for noen om du går på tomgang. Aller minst for deg selv. Du kan heller ikke gi til andre om du ikke har noe å gi. Så i motsetning til hva noen kanskje måtte tro så er ikke det å ta seg tid til å fylle opp energilageret ditt en egoistisk ting å gjøre. Det er en nødvendighet.

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.