fbpx

Reading for uke 37 – 2019

Ny uke betyr jo ny reading. For denne ukens reading så har jeg brukt «Fairy Tarot Kort» av Radleigh Valentine.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Vinter 2

Ubesluttsomhet holder deg tilbake. Det er på tide å ta et valg. På tide å lytte til din indre visdom. Til hjertet og intuisjonen din. Tro på deg selv og gi slipp på illusjonen av å være «fanget» i et dilemma.

Det føles ut som om du har mye følelser og tanker for tiden og at du på den måten føler deg litt fanget. Dette er kun en illusjon. Gi slipp på disse tankene og gå modig i den retningen du ønsker. Innerst inne vet du hva du har å gjøre. Ikke la ubesluttsomheten holde deg tilbake. Ta et valg og hold deg til det.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Forår 10

Du arbeider for hardt. Ta en pause, eller gjør arbeidet du er nødt til å gjøre mer morsomt. Syng og dans til fengende musikk, det hever vibrasjonen din og hjelper på de tyngende tankene dine.

Du trenger ikke å gjøre alt alene, be om hjelp. Enten av åndeverdenen eller menneskene du har rundt deg.

Det er tid sette av mer tid til lek og moro og på den måten hente deg inn igjen.

Kortet for helgen er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Forår 4

De negative tankene og følelsene du har hatt gjennom uken forsvinner gradvis og helgen blir ganske lystig.

Det mentale arbeidet med å arbeide deg gjennom tankene og følelsene dine tidligere i uken har gitt resultater og du har i helgen en følelse av fred og lykke. Det er enkelt å se det du er takknemlig for i livet, så legg alt fokuset ditt på det. Positivitet og takknemlighet er fine fokuspunkt. Livet smiler!

Det kan også dukke opp en feiring av et eller annet slag. Kanskje en metaforisk feiring siden tanker og følelser er blitt mer positive igjen, eller en virkelig feiring.

Alt ligger tilrette for at ukens mentaljobb er verdt strevet og det ser virkelig ut til å bli en god helg for deg.

Ukens reading og budskap fra åndeverdenen.

Som nevnt over så virker det som om du har mye du går rundt og kverner på. Både av tanker og følelser. Håper du i løpet av uken vil jobbe med mentaltrening. Blant annet kan affirmasjoner være til hjelp for deg denne uken. Les gjerne blogginnleggene mine «Positive tanker skaper positive utfall» eller «Bruken av affirmasjoner». Jobb deg gjennom det og du vil føle deg mye bedre til helgen.

Jeg har vel nevnt det før også, men nevner det igjen. Disse readingene for uken er jo generelle readinger, så de vil ikke resonere ved alle. Om det stemmer for deg så vil du vite det.

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.