fbpx

Reading for uke 36 – 2019

Ny måned, ny uke og tid for ny reading. Denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» (dansk utgave av «Keppers of the Light») av Kyle Gray.

Planer for uken? Spent på hva åndeverdenen og universet har å si om denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - SERAPIS BEY-Opstigning

Du er i en fase med oppstigning. Det er på tide å tillate at lyset entrer ditt liv. Det er på tide å la ditt sanne og autentiske selv komme til uttrykk. Det er på tide å våge å vise verden hvem DU virkelig er. For du er fantastisk! Det er på tide å slutte å gjemme seg.

Hev deg over alt det som ikke tjener ditt høyeste beste. Gi slipp på alt som holder deg tilbake og omfavn alle mulighetene som blir presentert for deg. Grip dem, vel vitende opp at du er mer enn GOD NOK!

Du er lyset. La ditt indre lys skinne med full styrke. Vær 100% deg selv.

Det er en tid for nye begynnelser, nye muligheter og utvikling. Tillat deg selv å bevege deg fremover mot der du er ment å være. Tillat deg selv å være ditt autentiske, fantastiske selv.

Bruk erfaringene du har fått oppigjennom livet på din vei videre. La dem være én av dine styrker.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - DEN GUDDOMMELIGE DIREKTØR - Intervention og Formål

Mandag og tirsdag handlet alt om oppstigning og det å tillate deg selv å være ditt autentiske jeg og våge å være synlig. For disse to dagene kan vi vel si at alt handler om det å vite at du blir veiledet. Du er aldri alene. Universet og åndeverdenen er ved din side på hvert steg du tar.

Med dette kortet så har universet en «intervensjon» for deg. Du blir guidet og din destinasjon er lykke. Legg all tvil til side og stol på universet, din intuisjon, deg selv og dine drømmer.

Gjør det som gjør deg glad. Og husk; lykke kommer innenfra. Vær din egen lykkesmed og tro på at du fortjener å være lykkelig like mye som alle andre. Beveg deg fremover og skap deg det livet du drømmer om.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - RADHA - Tvillingeflamme

Denne uken dreier det seg om selvutvikling. Helgens budskap er å gjenoppdage en tapt del av deg selv.

Du har kanskje tenkt tanken om at du har «mistet» en del av deg selv eller noe i den duren. Sannheten er at dette kun er et uttrykk. Vi kan ikke miste en del av oss selv, men ja, den kan gjemmes. Og dermed kan den også være vanskelig å finne.

Du blir denne uken oppfordret til å bruke tid på selvutvikling. Bruk tid på det som gjør deg glad og stol på deg selv og den verdien du har. For ja, du er verdifull! Du er like verdifull som alle andre her på jorden. Er det ikke fint?

Du er i en periode (fase) med sterk vekst og utvikling. Både personlig og åndelig. Gi slipp på alt som holder deg tilbake. Gi slipp på frykten for å ikke være god nok. Gi slipp på drama og annen negativitet. Grip mulighetene som blir presentert for deg (som du fikk beskjed om i budskapet for mandag og tirsdag) og vær ditt autentiske selv.

Denne uken er det muligheter for at du vil få det «gjennombruddet» innen selvutvikling som du har håpet på. Gi slipp på frykten og la ditt indre lys skinne! Våg å være synlig!

Selvkjærlighet gjør hele livet bedre. Relasjonene i livet ditt blir bedre og du blir modigere slik at du tar sjansen og følger de drømmene du går rundt og bærer på. Du har alt å vinne – og ingenting å tape – på det å elske deg selv.

Denne uken er det fokus på selvutvikling.

Vekst, utvikling og oppstigning til høyere frekvens er vel nøkkelordene for denne ukens reading. Husk at du er FANTASTISK nøyaktig slik som du er!

Les gjerne blogginnleggene mine «Selvkjærlighet er ikke egoistisk» og «Hvem er jeg?» om du skulle trenge litt inspirasjon.

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.