fbpx

Reading for uke 35 – 2019

Ny uke betyr at det igjen er tid for reading. For denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Trust the niggle

Med dette kortet oppmuntrer åndeverdenen og universet deg til å stole på intuisjonen din og den følelsen inni deg. Din indre visdom. Ditt høyeste selv. Eller hva du enn måtte kalle det.

Det er på tide å tre frem i lyset. På tide å gi deg hen til dine ønsker og drømmer. På tide å være ditt autentiske selv. På tide å slippe deg selv fri fra de lenkene du har bundet rundt deg selv.

Stol på de «dyttene» universet gir deg. Det er trygt for deg å ha tillit. Du er trygg!

Ta det neste steget i retning dine drømmer og ambisjoner. Ta det neste steget i den retningen du føler deg kallet til å gå. Det er på tide å gjøre noe. På tide å handle. Ellers vil «dyttet» fra universet bare bli enda tydeligere. Det er på tide at du lytter! På tide å gå ut i lyset. På tide å være helt og fullt deg selv. Den fantastiske personen du er.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Protection

Føler du deg utrygg for tiden? Føler du deg redd? Sliter du med (mye) frykt (angst)?

Du har så mye beskyttelse rundt deg. Ditt åndeteam er sterkt til stede og du kan stole på at du er trygg. Det er trygt for deg å følge ditt kall. Trygt for deg å føle på frykten og gjøre det uansett.

Gi slipp på frykten ved å ikke lenger godta at den har kontroll over ditt liv. Føl frykten, men gjør det uansett. Kutt alle bånd til alt det som gir deg negativ energi og erstatt det med det som gir deg positiv energi i stedet. Fyll opp «tanken» din. Fyll opp energilageret. Ta deg en pust i bakken og fokuser på nåtiden. Fokuser på deg selv. Gi deg selv den kjærligheten som du vet du trenger akkurat nå. Den kjærligheten som du ønsker at du fikk fra andre er det nå tid for å gi til deg selv.

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Don´t dim to fit in

Med dette kortet ønsker virkelig åndeverdenen og universet å «banke» inn i hodet ditt at det er på tide å slippe deg selv fri fra selvpålagte lenker. Det er på tide å slutte å dimme ditt indre lys for å «passe inn» et sted. Nå er det rett og slett på høy tid at du lar ditt sanne, fantastiske og fullkomne selv komme til uttrykk.

Vis verden hvem du er! Ja, det er skummelt. Men bare gjør det. Hva er egentlig det verste som kan skje?

Det er på tide å skru opp lysstyrken på ditt indre lys. På tide å la ditt autentiske selv komme til uttrykk. For du er fantastisk. Du er fullkommen. Du er GOD NOK akkurat som du er. Det er på tide å gi slipp på all frykt. På tide å jobbe mot å se deg selv som den fantastiske personen du er.

Slutt å legg lokk på deg selv! Du er FANTASTISK og det er på tide at du viser verden hele deg!

Wow, for en uke! For en reading!

I denne ukens reading er det tydelig at åndeverdenen og universet virkelig prøver å «banke» inn i hodet ditt at du ikke må legge lokk på deg selv. Du må slutte med dette. Slippe deg selv fri. Ikke bare befri deg fra dine selvpålagte lenker, men også fra alt i livet ditt som tapper deg for energi. Det er på tide at du starter å elske deg selv. På tide at du innser at du – som alle andre – er mer enn GOD NOK akkurat som du er. Tro på deg selv og slutt å dim ditt indre lys. La ditt sanne jeg komme til uttrykk. Skru opp lysstyrken på ditt indre lys og skinn slik at hele verden kan se.

Les gjerne blogginnlegget «Kvitte seg med usynlighetskappen» der jeg forteller om min frykt for å være synlig og at jeg bestemte meg for å kvitte meg med den usynlighetskappen som jeg gikk rundt med. Kvitt deg med usynlighetskappen din du også! Det er skummelt, men selve frykten er verst. Så «føl frykten og gjør det uansett» er ett av mine mantraer for tiden.

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

2 Kommentarer

 1. Anonym
  28. august 2019 / 15:12

  Hei, Linn 😄. Den traff meg veldig. En tankevekker😄👍❤️

  • Linn Kleppa
   Forfatter
   29. august 2019 / 14:59

   Så kjekt å høre at det resonerte ved deg. <3 Takk for kommentaren! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.