fbpx

Reading for uke 33 – 2019

Da er vi allerede kommet til uke 33 og det er tid for ukens reading. Har du det fint? Veldig rart å tenke på at dette er min siste uke med sommerferie for i år. Mandag om én uke starter skolen igjen og det blir spennende å komme i gang igjen selv om jeg, for å være ærlig, enda er i feriemodus.

For denne ukens reading så har jeg brukt tarotkortstokken «Fairy Tarot Kort» (dansk utgave) av Radleigh Valentine.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Sommer 9

Dette er en magisk tid i livet. Det er nå ekstra viktig at du står sterkt i troen. Både i troen på deg selv, men også troen på universet og livet generelt.

Du har ønsket deg noe, og dette er nå i ferd med å manifestere seg. Drømmer går i oppfyllelse og du har en sterk og positiv energi rundt deg.

Det er nå viktig at du fokuserer på det positive og gir slipp på det negative og det som ellers måtte tappe deg for energi. Rett all din energi og fokus mot det positive. Dette vil hjelpe deg på veien mot å gjøre drømmer til virkelighet. I tillegg til å også hjelpe deg til å skape deg det livet du drømmer om.

Stå på. Alt ligger nå tilrette for at du oppnår det du ønsker deg og du drømmer om.

Igjen; det er en magisk tid i livet. Livet er magisk, og det samme er universet. Mulighetene er uendelige!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - 1 Magikeren

For en fortsettelse på budskapet for mandag og tirsdag da! Med dette kortet ønsker åndeverdenen å fortelle deg at du er magikeren i ditt eget liv. Du kan oppnå alt det du måtte drømme om å oppnå. Det er ingenting du ikke kan gjøre. Ta ansvar for ditt eget liv og gå aktivt til verks for å skape deg det livet du selv drømmer om å leve.

Ikke la begrensninger som kun finnes i ditt eget (eventuelt andre sitt) hode. Selvfølgelig så må du ta hensyn til reelle begrensninger, men ikke la deg stoppe av frykt.

Sammen med universet kan du manifestere inn i livet ditt hva du enn måtte ønske deg. Og som budskapet for mandag og tirsdag sa så er det også disse to dagene viktig å fokusere på det positive. Fokuser på å tenke positive tanker. Fokuser på takknemlighet. Fokuser på kjærlighet.

Fyll deg selv og livet med uendelig med positiv energi da dette er nøkkelordet for å manifestere ting du ønsker deg inn i livet ditt.

Det er på tide for deg å blomstre!

Les gjerne blogginnlegget: «Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om«

Kortet for helgen er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Efterårets Prinsesse

Alt det du har jobbet mot gir resultater. Du får gledelige nyheter i en eller annen form om du har ventet på en tilbakemelding av et eller annet slag. Har du lagt planer så vil disse bli svært så vellykkede om planene er gjennomtenkte.

Har du enda ikke tatt steget med å følge den drømmen du har i magen så gir åndeverdenen deg nå et lite dytt for å få deg i gang. Du blir heiet på og det er virkelig på tide for deg å ta det neste skrittet, om du ikke allerede har gjort det.

Du har all den kunnskapen du trenger for å sette i gang. Gi slipp på det som holdet deg tilbake og ta det neste skrittet mot drømmen din i dag!

Wow, sier jeg bare!

For en energi. For en reading. Jeg har nesten ikke ord altså. For noen fine budskap åndeverdenen hadde for deg for denne uken. Livet er virkelig magisk. Universet er magisk. Du er magisk du også. Glem aldri det. Ikke legg lokk på deg selv. Ikke la deg stoppe av frykt. Føl frykten og gjør det uansett. Da snakker jeg selvfølgelig om den irrasjonelle frykten. Altså den frykten som ikke er et faresignal.

Det er på høy tid at du følger den drømmen du har. Det er på høy tid at du starter å tro på deg selv og det faktum at du har noe å bidra med. Det faktum at du er verdifull og en viktig ressurs for verden.

Fokuser på positive tanker, takknemlighet og kjærlighet. La universet og åndeverdenen vise deg veien å gå, om du skulle vær usikker på hva som er neste skritt. Følg hjertet ditt. Følg drømmen. Legg optimistiske planer og tro på at dem går perfekt.

Tro på deg selv og det du gjør! Du er MAGISK! Dette er virkelig en magisk uke der alt ligger til rette for at drømmene dine faktisk blir en realitet. Men du må ta det neste skrittet. Du må våge å handle. Det er du som er skaperen av ditt liv. Det er du som er magikeren.

Ha en magisk uke, kjære deg!

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.