fbpx

Reading for uke 32 – 2019

Ukene flyr og det er dags for en ny reading igjen. Hvordan har du det? Nyter sommeren for fullt håper jeg.

For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Council of light

Du er i en periode av åndelig vekst. Du har så uendelig mange kjærlighetsfylte lysvesener ved din side. Visst du er helt ærlig med deg selv så er jeg også nokså sikker på at du merker den støtten du har rundt deg fra åndeverdenen. For energien er sterk.

De hjelper deg med din livsoppgave. De hjelper deg med å finne din vei å gå. De hjelper deg med mot og styrke. De hjelper deg til å se sannheten, både når det gjelder deg selv og andre. De hjelper deg til å spre lys. Med andre ord er det ingenting dem ikke kan hjelpe deg med. Du må bare tillate denne hjelpen.

Du er aldri, aldri alene!

Du er her for å spre lys og kjærlighet. Du er her for å heve planetens vibrasjon.

Om du skulle trenge hjelp så kan du be ditt åndeteam om dette blant annet via bønn. Lytt til din indre visdom.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Don´t dim to fit in

Hvordan er selvfølelsen din? Hvordan er selvtilliten? Våger du å vise verden ditt sanne og autentiske jeg? Våger du å la ditt indre lys skinne med full styrke?

Hvis ikke så er dette en oppfordring til deg. Det er en oppfordring til deg om å ikke dimme ditt lys for å passe inn. La ditt sanne jeg komme til uttrykk. Ikke demp deg selv for å passe inn i en eller annen boks. Du blir ikke lykkeligere av det. Heller motsatt.

Det er på tide å våge. Det er på tide å skru opp lysstyrken på ditt indre lys. Det er på tide å vise verden ditt sanne jeg. For sannheten er at du er fantastisk og fullkommen akkurat slik som du er. Ikke la noen overbevise deg om noe annet.

Du er verdifull!

Les gjerne et blogginnlegg jeg skrev i fjor ikke lenge etter at jeg startet denne bloggen, om mine tanker om det å gjøre meg så synlig som det jeg har gjort meg.

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - The Initiation

Føler du at du står ved et veiskille? Står ved en passasje? Føler du at du beveger deg i retning av noe ukjent og skummelt? At du er i en prosess av forandring? Da er dette kortet til deg.

Alt som er ukjent er skummelt. All forandring er skummelt. Slik er det, og slik vil det fortsette å være. Det finnes ingen mirakelkur mot frykt. Det eneste du kan gjøre er å føle frykten og gjøre det uansett. Ta motet til deg og se frykten i øynene, med andre ord.

Du er i en prosess av forandring. Du står ved et veiskille eller i åpningen av en passasje. Men det er positivt, og ikke negativt. Du kan kanskje føle at du blir testet. Du kan kanskje føle at universet motarbeider deg. Du kan kanskje også føle at du akkurat nå går i en motbakke. Det er helt i orden. Men det du skal vite er at dette bringer med seg positive ting. Det er en prosess med positive forandringer. Du trenger å utfordre deg selv. Du trenger å bringe noe nytt inn i livet. Du trenger å pushe deg ut av komfortsonen og se frykten i øynene. Å følge drømmene du har. Ingen er for liten, ingen for stor. Tro på deg selv og drømmene du har, og du er halvveis allerede.

De tøffeste passasjer kan føre til de mest fantastiske hellige plasser. Du må bare våge å bevege deg mot det ukjente. Våge å vise verden hvem du er. Våge å la ditt lys skinne.

Forandringer er ikke negativt, det er positivt. Det bringer deg i nye retninger og mot mer magiske ting. Livet er magisk!

For en reading for uken dette var da. Håper du får en magisk uke med uendelig med muligheter.

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.