fbpx

Reading for uke 31 – 2020

Som det alltid gjør her på bloggen, så betyr ny uke en ny åndelig reading. For denne ukens budskap fra universet så har jeg brukt orakelkortstokken Lysets vogtere av Kyle Gray.

Spent på hva universets budskap er til deg i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - GAIA - Forbindelse til Jorden

Vær bevisst alt som skjer rundt deg og vær bevisst den energien som kommer fra Moder Jord. Bruk tid på å jorde deg og tune innover. Føler du deg kallet til det så bruk også tid i naturen. Om så bare noen minutt sittende i din egen hage.

Det å klemme et tre er en fin måte å ta til seg den gode og helbredende energien til Moder Jord. Naturen – og Jorden i seg selv – har en enorm helbredende kraft. Jo mer bevisst du blir på hvordan de ulike energiene påvirker deg, jo lettere blir det å ta til deg mer av de gode energiene, og gi slipp på mer av de dårlige energiene.

Kjenn etter hva du blir trukket mot og åpne deg opp for Moder Jords helbredende kraft.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - FAITH - Menneskelighed og Velvilje

Senk skuldrene og finn roen. Stol på at veien blir til mens du går og at du ikke trenger å ha alt nøye planlagt før du startet. Hopp uti det ukjente med en indre ro og viten om at det vil gå fint. Jo mer du gir deg selv tillatelse til å være ditt ekte jeg og tune innover, jo mer indre ro vil du kjenne på.

Fokuser på hva som gir deg ro, glede og trygghet. Fokuser på lyset og gjør mer av det som får deg til å være bevisst øyeblikkene og som fyller deg med en indre ro. Det er mye healingenergi rundt deg i disse tider, og mye indre visdom. Åpne deg opp for alt dette ved å slappe av og ta en pause.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - MIRIAM - Hellig Vision

Igjen kommer healingens kraft inn. Det er mye kjærlighet og tilgivelse rundt deg, og denne kraften ber universet deg instendig om å utnytte. Om du ikke har skjønt hvor viktig det er å åpne seg opp for denne helbredende kraften som finnes i Moder Jord, med de to forrige kortene for uken, så er dette en bønn til deg om å ta det til deg.

Slapp av, senk tempoet og tro på deg selv. Stol på at du ikke trenger å ha alt klart for deg før du startet. Stol på at kjærlighetens kraft vil vise deg vei. Stol på at om du legger hjertet i alt du gjør så blir det bra.

Ta i mot all den gode energien universet tilbyr deg denne uken. Senk kravene til deg selv og flyt med universets elvestrøm. I helgen vil kraften av kjærlighet og tilgivelse være ekstra sterk, og du velger selv hvordan du vil bruke denne fantastiske kraften. Gi slipp på det som holder deg tilbake og gjør deg klar for nye eventyr.

Så det var ukens reading. Healing er i fokus denne gang.

Ønsker du personlig tarotkortreading og/eller tradisjonell veiledning av meg? Da kan du lese mer om meg, og hva jeg hjelper deg med, her. Har du ikke hatt veiledning med meg tidligere? Da har du også muligheten til å booke en gratis 20min kartleggingssamtale ved å bruke kontaktskjemaet du finner der.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4

Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.