fbpx

Reading for uke 31 – 2019

Ny uke betyr jo – som du sikkert nå vet – ny reading. Har lite planer selv for denne uken og tiden vil nok bli brukt på familie og slike ting. Hva med deg? Har du noen planer for uken?

For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» (dansk utgave av «Keepers of the Light») av Kyle Gray.

Er du spent på hva kortene kan fortelle om denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - CERNUNNOS - Livskraft

Disse dagene er det mye lidenskap og følelser. Du blir oppfordret til å følge hjertet ditt. Følge lidenskapen din. Gjør det som gjør deg glad. En slik måte å leve på øker din livskraft og det er ikke annet enn positivt. Kanskje vil du føle deg mer energisk enn det du har gjort på en stund? Du vil antakelig også føle deg mer jordet og mer i harmoni.

La sjelen din komme til uttrykk og fyll deg selv med god og kjærlighetsfull energi.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - DIANA-Fokuseret Intention

Med dette kortet ønsker åndeverdenen å fortelle deg at du kan forvente et godt resultat på de planene og målene du har satt deg.

Går du med en drøm i magen så er det nå tid for å gjøre noe med denne. Ha fokus. Ha en god intensjon og vær klar på hva du ønsker. Våg å drømme stort. Våg å sett høye mål slik at du har noe å strebe etter. Her vil også lidenskapen som kom frem i kortet for mandag og tirsdag være et pluss.

Du har evnen til å gjøre ønsker om til virkelighet. Bare vær klar på hva du ønsker, brett opp armene og jobb mot målet ditt.

Om du ikke har noen anelse om hva du egentlig måtte ønske deg så er dette en oppfordring til å finne det ut. Gå modig fremover.

Les gjerne blogginnlegget «Har du ambisjoner?» som handler om nettopp det å sette seg mål og om det å ha ambisjoner i livet.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - MESTEREN BUDDHA-Øget Bevidsthed

Bevisstheten din øker og dette styrker også intuisjonen din. Lytt til din indre stemme og stol på det den forteller deg. Stol på deg selv. Du har så utrolig mye visdom i deg selv. Det er på tide at du starter å tro på deg selv. Det er på tide at du starter å ha tillit til deg selv. Du er mer enn god nok!

Intuisjonen din kommer spesielt godt med i arbeidet du har startet på denne uken. Lytt til intuisjonen din når det kommer til det å jobbe mot de målene du har satt deg.

Alle svarene du søker finner du inni deg selv. Vær stille og lytt. Deretter ser du frykten i hvitøyet, tar motet fatt og gjør som hjertet og intuisjonen din forteller deg at du skal gjøre. Våg å gå i den retningen du selv ønsker å gå.

Det ser ut til å bli en spennende uke, eller hva? Resonerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.