fbpx

Reading for uke 30 – 2020

Ny uke med nye muligheter, og det er tid for en ny åndelig reading for uken. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

Spent på hva universet har å si i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work your light - Get grounded

Du er ekstra sensitiv om dagen, og det kan føre til at ting påvirker deg i større grad enn det pleier. Ta deg tid til selvpleie, og beveg deg gjerne i naturen. Du trenger å jorde deg og senke skuldrene. Du trenger å være tilstede, bevisst deg selv og gå innover.

Dette kan gjøres på flere måter. En god måte å jorde seg på er å bevege seg ute i naturen, eller bare være tilstede i naturen ved å sitte ute i hagen for eksempel. En annen måte å jorde seg på er å meditere og visualisere at du har røtter som vokser ut av føttene dine og ned gjennom gulvet/bakken. Om du liker å gå barføtt, er også det bra for jording.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work your light - Share your voice

Bruk stemmen din. Det er på tide at du kommer deg ut av gjemmestedet ditt og byr på hele deg. Det er på tide å uttrykke deg på en autentisk måte, og virkelig la ditt indre lys skinne med full styrke. Slutt å gjem deg selv bort. Slutt å snakk deg selv ned. Du er så mye mer enn det du tror. Du er så mye mer enn det du tillater deg selv å være.

Ved å bygge opp selvfølelsen vil du se at alt som du noen gang har lett etter i det ytre, finnes inni deg. Du vil se den rene og fulle sannheten om at du er mer enn god nok akkurat som du er. Ved å komme frem i lyset og tillate deg selv å skinne, vil du også oppleve å stå stødigere i livets stormer, og at det vil være lettere å skape den magien du alltid har ønsket deg. Du er verdig det fantastiske livet du drømmer om, men det er du som må gjøre innsatsen, svinge med tryllestaven og slutte å legge lokk på deg selv.

Du må rett og slett la hele deg komme til uttrykk og stole på at du er fantastisk. For det er faktisk sannheten! Husk at du er din egen verste kritiker, og at det er den – og egoet (fryktens stemme) – som er det som hindrer deg mest her i livet.

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Don´t dim to fit in

Om ikke det tilhørende budskapet til forrige kort var nok, så får du en ekstra bekreftelse her. Du må la ditt lys skinne med full styrke. Det kan føles trygt og godt å gjemme seg bort og gå rundt med et indre lys som er dimmet, men gir det deg det livet du alltid har ønsket deg, om du er ærlig?

Gir det deg livsglede? Fører det til at du hver dag våkner opp med et smil om munnen, klar til å gripe dagen og de mulighetene som måtte komme din vei? Gir det deg følelsen av å være i flyten og at du er magiker i eget liv? Om ikke, er det ikke da på tide å gjøre noe annerledes? Er det ikke da på tide å brette opp ermene, trosse frykten og skrue opp lysstyrken av ditt indre lys? Er det ikke på tide at du tillater deg å skinne med full styrke og være magiker i eget liv? JO, DET ER DET!

Slutt å legg lokk på deg selv. For enten du er klar over det eller ikke, så er du din virkelige sabotør i livet, og det er kun du som kan ta opp kampen mot din indre kritiker, egoet og frykten, sånn at ting blir bedre og du endelig blir fri. Det er kun du som kan gjøre jobben. Lytt til din kjærlige, indre stemme, den vil vise deg vei. Det er på tide å slippe magien fri og vise verden hvilke fantastiske ting som bor inni deg!

Les gjerne blogginnlegget jeg skrev om det å synliggjøre meg: Kvitte seg med usynlighetskappen

Nøkkelord for ukens reading: Kom frem fra gjemmestedet ditt!

Slipp deg selv fri og tillat deg selv å skinne med full styrke. Kom frem fra gjemmestedet ditt, vær magiker i eget liv og kjenn at alt føles lettere og mer magisk.

Ønsker du personlig tarotkortreading og/eller tradisjonell veiledning av meg? Da kan du lese mer om meg, og hva jeg hjelper deg med, her. Har du ikke hatt veiledning med meg tidligere? Da har du også muligheten til å booke en gratis 20min kartleggingssamtale ved å bruke kontaktskjemaet du finner der.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4

Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.