fbpx

Reading for uke 30 – 2019

Tid for ny reading. Nå er vi allerede kommet til uke 30. Tiden går så utrolig fort. Spent på hva englene har å si om denne uken?

Kortstokk: Engleterapi Orakelkort av Doreen Virute.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Engleterapi - Visualiser suksess

Hvilke tanker har du om fremtiden? Hvilke tanker har du når du tenker på dine drømmer og mål? Hvilke tanker har du om suksess?

Om du som meg har erfart hvor mye en positiv tankegang har å si så vet du hvor stor kraft tanker kan ha. Det er ikke «bare» tanker. Det er så mye mer. Det ligger stor kraft i hvordan du tenker og med dette kortet så oppmuntrer englene deg til å bruke denne kraften for alt det er verdt. Tenk positive tanker. Fremsi affirmasjoner. Visualiser suksess. Visualiser at ditt drømmeliv er virkelighet her og nå, ikke bare én gang i fremtiden. Kunsten er å fokusere på det du ønsker deg, og ikke mangelen på det. Dette gjøres ved å fokusere på det ønskede resultatet som om det er sannhet i dag og ikke i morgen. At du allerede har alt det du ønsker deg, med andre ord.

Tenk positivt og se for deg det du ønsker å manifestere! Det er ikke bare i eventyr at drømmer blir virkelighet nemlig.

Les gjerne blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Engleterapi - Solar plexus chakra

Mangler du selvtillit? Sliter du med lav selvfølelse? Da kan du ha en ubalanse i Solar-plexus chakraet.

Med dette kortet ønsker englene å fortelle deg at det er trygt for deg å ta styringen over ditt eget liv. Det er trygt for deg å gå din egen vei. Det er trygt for deg å stole på deg selv.

Vær bestestemt og beveg deg i den retningen du måtte ønske. Våg å gå din egen vei. Våg å gjøre de positive forandringene i livet ditt som du ønsker å gjøre. Våg å gå ut av komfortsonen din. La ikke frykten hindre deg i å leve livet slik som du ønsker å leve det. La ikke andre diktere hvordan du skal leve ditt liv. For livet ditt er bare DITT, ingen andre sine.

Tro på deg selv! Du er kraftfull!

Les gjerne blogginnlegget: Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om

Kortet for helgen er:

Reading - Engleterapi - Tidligere liv

Med dette kortet ønsker englene å fortelle deg at følelser, tankemønster eller handlingsmønster som du har nå stammer fra et tidligere liv.

Ved å be englene om hjelp så kan du lettere huske, lære og heales fra tidligere erfaringene du har gjort deg når det gjelder dette. Dette kan igjen hjelpe deg til å befri deg selv fra ting som holder deg tilbake i dette livet. For eksempel frykten for å ikke være god nok.

Mediter på dette og se hva som dukker opp. Jobb deg igjennom det du måtte trenge å jobbe deg gjennom. Det er på tide å befri deg selv fra alt det gamle som holder deg tilbake.

Så det var ukens reading. Nøkkelordene her er vel positiv forandring og gi slipp på frykt. Det er på tide at du våger å gå i den retningen du ønsker å gå her i livet. Det er på tide at du lever det livet som er for ditt høyeste beste, uavhengig av hva andre mennesker måtte mene er det beste for deg. Les gjerne blogginnlegget «Alt er mulig».

Tro på deg selv! Du er god nok!

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.