fbpx

Reading for uke 3 – 2020

Tid for en ny uke og ny reading.

For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken «Healing med Alvene» av Doreen Virtue.

Spent på hva budskapet fra universet og åndeverdenen er i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Mirakuløs helbredelse

Det er på tide å tro på at mirakler kan skje i virkeligheten også, og ikke bare i eventyr. Den helbredelsen (fysisk, psykisk, emosjonell, åndelig etc.) du har ventet på vil skje på et øyeblikk og uten at du helt kan sette fingeren på hvordan det hele skjedde.

Det vil føles som et mirakel.

Åpne deg opp for universets helbredende kraft. Lytt til ditt høyeste selv og vit at du fortjener alt det gode som måtte komme din vei.

Tro på mirakler og helbredende kraft. Gi alt det du ikke kan kontrollere over til universet og vit at universet «har din rygg». Fokuser på positivitet, takknemlighet og fullkommenhet slik at du åpner opp for all kjærligheten universet vil overøse deg med.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Selvtillit

Du sliter kanskje med dårlig selvbilde, dårlig selvtillit og dårlig selvfølelse? Vit at alle tanker som bidrar til å dempe lyset ditt og bidrar til en dårlig selvfølelse stammer fra «egoet» og er langt i fra det som er sannheten.

For hva er sannheten spør du kanskje? Jo det er at du er verdig å bli elsket, du er fullkommen og du er den perfekte deg. La verden se ditt ekte og fantastiske jeg og vit at du i sannhet er GOD NOK akkurat slik som du er. Det å være god nok er ikke en merkelapp du trenger å gjøre deg fortjent til. Den blir du merket med fra før du blir født og den kan ingen ta fra deg, ikke engang deg selv. Så ta til deg sannheten og bruk affirmasjoner for alt det er verdt. Affirmasjoner er virkelig et glimrende hjelpemiddel for å bringe inn hva du enn måtte ønske deg, og kanskje spesielt nyttig er det for å hjelpe deg til å oppnå mer selvkjærlighet.

Les gjerne blogginnlegget: Bruken av affirmasjoner

Kortet for helgen er:

Reading - Healing med Alvene - Latter

Latter og glede fylles helgen med.

Latter er jo den beste medisin og denne helgen blir du oppmuntret til å bruke tiden på det som gjør deg glad. Bruk tiden din på det som får deg til å smile og le.

Glede og latter fyller deg med positiv energi og hever vibrasjonen din slik at du kan tiltrekke deg det du måtte ønske deg i et enda raskere tempo. Så lytt til hjertet og følg gleden. Le og kos deg. Ta til deg alt det fantastiske livet har å by på og vær takknemlig for det du har.

Så det var ukens reading.

Denne uken handler om mirakler, økt selvfølelse/selvtillit/selvbilde, latter og glede.

Fyll tiden din med det som gjør deg glad. Tro på at mirakler faktisk finnes i virkeligheten og ikke bare i eventyr. Jobb med selvfølelsen din og behandle deg selv som din beste venn. Du er mer enn god nok og har du tanker som tilsier noe annet så er det «egoet» som snakker. Kast disse nedsettende tankene på dør og lytt i stedet til ditt høyeste selv som kun kommer med oppmuntrende heiarop og fine komplimenter. Det er den «stemmen» som kommer med sannheten. For sannheten er at du er mer enn god nok. Den merkelappen ble gitt deg fra før du ble født og den kan ingen ta fra deg. Ikke engang deg selv. Så bruk gjerne affirmasjoner for å oppnå en mer positiv tankegang, økt selvfølelse og økt livsglede.

Lytt til hjertet og la gleden vise vei. Fyll ditt hjerte, sinn og kropp med positivitet, takknemlighet og kjærlighet. Le og kos deg.

Last gjerne ned affirmasjonsguiden jeg har laget til deg og som inneholder informasjon om hvordan du bruker affirmasjoner i tillegg til hele 125 affirmasjoner fordelt på flere kategorier som du kan bruke aktivt i livet ditt for økt livsglede. Affirmasjonsguiden finner du her.

Klar for å følge gleden denne uken?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.