fbpx

Reading for uke 3 – 2019

Da var det igjen tid for en ny reading. Denne gang for uke 3. For denne uken har jeg brukt den danske utgaven av orakelkortstokken til Kyle Gray «Keepers of the Light».

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Dette er et virkelig fint kort synes jeg. Englene vil med dette kortet fortelle deg at det nå befinner seg mirakler rundt deg på alle kanter. Åpne øynene dine og se! Se selv de små tingene. Det strømmer hverdagsmiracler inn i livet ditt fritt og naturlig disse dagene.

Husk at kun kjærlighet er virkelig og at alt annet er en illusjon. Ånden passer på deg

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Dette var litt artig. Shekinah er nemlig Den Hellige Ånd sin tvilling flamme og det at disse to kortene da kom rett etter hverandre er fasinerende synes jeg. Er du ikke enig?

Med dette kortet ønsker englene at du skal vite at det er på tide å uttrykke dine talenter og danse til livets hellige rytme. La din ånd sveve!

Det er på tide at du gir slipp og gjør det som gir deg glede. Slutt å utsett ting og slutt å hold deg selv tilbake. Befri deg selv fra lenkene du har lenket deg fast med og del med verden de talentene og den kjærligheten du har inni deg!

Jeg hører: «Verden trenger deg akkurat som du er!»

Kortet for helgen er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Med dette kortet ønsker englene å fortelle deg at ting bare blir bedre og bedre. Du stiger opp. Vibrasjonen din heves. Du erkjenner din indre kraft og legger merke til denne. Du har definitivt mange kjærlige lysvesener fra åndeverdenen rundt deg som viser deg veien å gå. De er alltid beredt til å hjelpe deg om du bare spør om hjelp og tillater dem å hjelpe.

Det er på tide å danse videre. Dans med Universet, kjære deg!

Wow, sier jeg bare! For en uke! Håper readingen falt i smak og at du tar fatt på uken med en visshet og tro på at den vil bringe magi, glede og lykke. Og også kanskje spirituell vekst. Det er bare å glede seg

Resonerte readingen ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.