fbpx

Reading for uke 29 – 2020

Tid for ny reading og denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Healing med Alvene av Doreen Virtue.

Vi er allerede godt i gang med juli måned og jeg er for tiden i veldig god jobbflyt, og jobber med mye spennende. Håper du har det fint, og er klar for en ny uke med nye muligheter du også, akkurat som meg.

Spent på hvilket budskap universet har til deg for denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Kroppsbevegelse

Du trenger å bevege kroppen og få opp vibrasjonen din. Du har kanskje følt deg litt tappet for energi og ute av flyt i det siste, og da vil det hjelpe på å bevege kroppen. Kroppsbevegelse kan være så mangt, det trenger ikke være snakk om hard trening. Sett på litt musikk og start dagen med dans og sang, for eksempel. Ut på tur i frisk luft er også en helt super ting.

Velg de aktiviteter som gjør deg godt, og som du liker.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Healing med alvene - Hev deg over problemene

Hev deg over problemer og utfordringer du måtte ha. Hev deg over drama. Distanser deg fra alt som ikke bidrar til å fylle deg med positivitet, glede og takknemlighet.

Du må bli mer bevisst på energien din og hvordan den blir påvirket av det rundt deg. Du er mer kraftfull enn du tror, og utfordringer, stormer og motbakker entrer livet ditt av en grunn. I stedet for å fokusere på selve problemet og utfordringen, så vend i stedet fokuset innover og spør deg selv hva du skal lære av denne situasjonen.

Stormer og utfordringer entrer nemlig ikke livet ditt for å gjøre livet kjipt, men for at du skal lære de nødvendige tingene som tar deg til dit du både ønsker og er ment å være.

Kortet for helgen er:

Reading - Healing med Alvene - Føl deg trygg

Kjære, fantastiske deg. Vit at du er trygg og at du også fortjener å kjenne på denne trygghetsfølelsen. Stol på universet og din indre stemme, og vit at i de aller fleste fryktsituasjoner så er det egoet ditt som prøver å overbevise deg om at du ikke er trygg. Dette for å få deg til å holde deg innenfor komfortsonen sine trygge rammer. Men vet du? Der vil du ikke finne de mulighetene du drømmer om. Du vil ikke se magien som finnes inni deg, og kunne slippe denne magien fri. Det å lytte til egoet og ikke gå ut av komfortsonen fører kun til lav energi, en følelse av å vandre rundt i tåken og fortvilelse og frustrasjon over at du ikke klarer å skape magien du drømmer om.

Magien skjer utenfor komfortsonen, så våg å tre utenfor det du ser på som trygghetens rammer og vit at du er trygg. Universet har din rygg. Ikke la den ureelle frykten stoppe deg fra å skape deg det livet du er ment å leve.

Så det var ukens reading.

Om du ønsker en liten motivasjonsboost når det gjelder det å bevege seg ut av komfortsonen, så kan du ta å lese blogginnlegget mitt «Ut av komfortsonen«, om du ikke allerede har gjort det.

Ønsker du personlig tarotkortreading og/eller tradisjonell veiledning av meg, så kan du lese mer om meg, og hva jeg hjelper deg med, her. Har du ikke hatt veiledning med meg tidligere, så har du også muligheten til å booke en gratis 20min kartleggingssamtale ved å bruke kontaktskjemaet du finner der.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.