fbpx

Reading for uke 29 – 2019

Som du sikkert nå vet så betyr ny uke ny reading. For denne ukens reading har jeg brukt orakelkortstokken «Healing med Alvene» av Doreen Virtue.

Hvordan har du det? Hatt en fin sommer så langt? Planer for uken?

Her er ukens reading.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Avgiftning

Det er på tide å ta en skikkelig detox-kur. Du har behov for å rense energifeltet ditt? Har du følt deg sliten i det siste? Følt at du har lite energi? Kanskje humøret heller ikke har vært like godt som det pleier?

Alt ligger i energifeltet ditt. Du har en del negativ energi som du ikke har fått kvittet deg med. Nå er det på tide å rense deg selv og gi slipp på alt som ikke lenger tjener ditt høyeste beste.

Dette kan være både følelser, ting, mennesker eller gamle trosystemer og tanker. Du vet best. Gi slipp og ikke vær redd for å distansere deg fra det som måtte tappe deg fra energi. Dette kan også være å gjøre en endring i kosthold og også skifte over til mer naturlige renholdsprodukter enn de du bruker per nå om du skulle føle deg kallet til å gjøre det.

Det finnes ingen fasit. Finn din vei å gå og omgi deg med det som gir deg energi i stedet for det som måtte tappe deg for energi.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Drømmer blir til virkelighet

For et magisk kort!

Med dette kortet ønsker alvene og resten av åndeverdenen å forsikre deg om at drømmer faktisk kan bli til virkelighet. Ved å rense deg selv for negativ energi får du ikke bare en positiv energiboost. Du hever samtidig vibrasjonen (frekvensen) din noe som tiltrekker seg det du drømmer om.

Allikevel så holder det ikke bare å tenke seg til en høyere vibrasjon (frekvens) for å gjøre drømmer til virkelighet. Det kreves også handling. Det krever at du aktivt arbeider med de målene og drømmene du har. Det krever at du er åpen og villig til å motta det universet sender din vei. Det krever at du er villig til å gå ut av komfortsonen din. At du er villig til å gripe de mulighetene du får.

Mulighetene er der for deg i alle fall. Du har makten til å skape deg det livet du drømmer om. Det er ikke bare i eventyr at drømmer kan bli virkelighet. Tro på deg selv og sett i gang å skap ditt liv slik som du ønsker å ha det.

Les gjerne blogginnlegget «Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om«

Kortet for helgen er:

Reading - Healing med Alvene - Ferie

Dette er jo et kort som passer fint nå som det er sommer. Her ønsker alvene og resten av åndeverdenen å fortelle deg at du har behov for ferie. Total avslapping og det å ikke tenke på hva du burde ha gjort.

Unn deg selv litt egentid. Skjem deg selv bort litt. Det er ikke alltid så mye som skal til. Du kan ta en rolig og avslappende dag hjemme med en god bok for eksempel. Eller du kan koste på deg en massasje eller kanskje også en utenlandsferie. Eller bare ta deg totalt fri fra alt som heter «sosiale medier» og fokusere på deg selv og dine nære -og kjære.

Det er på tide å gjøre akkurat det du har lyst til å gjøre denne helgen. Ikke tenk på hva du burde ha gjort. Lev livet, slapp av og gjør det som gjør deg glad.

Ta deg en pause fra hverdagens «kjas og mas» og invester i deg selv. Om så bare for én dag. Si «JA» til det du har lyst til og «NEI» til det du ikke har lyst til. Simple as that.

Så det var da altså readingen for denne uken. Nå er det på tide å ta en pause fra hverdagen og investere i deg selv. Det er på tide å gi slipp på alt det du føler tapper deg for energi. Og ikke minst så er det på tide at du starter å tro på deg selv, våger deg ut av komfortsonen din og griper de mulighetene du får. Drømmer kan absolutt bli til virkelighet!

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4

Følg meg gjerne på Instagram: @linnkleppa.no

Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.