fbpx

Reading for uke 28 – 2019

Da var jeg tilbake igjen og klar for å gi deg en ny reading for uken. Jeg har kost meg masse med én uke på Kreta sammen med et søskenbarn/venninne. Det var virkelig helt magisk!

Håper du hadde en fin uke forrige uke du også.

Kortstokken jeg har brukt for denne ukens reading er vel én av favorittkortstokkene mine. Nemlig Erkeenglenes tarotkort av Radleigh Valentine.

I helgen laget jeg meg også en Instagramprofil tilknyttet linnkleppa.no. Følg meg gjerne på @linnkleppa.no.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med "Erkeenglenes tarotkort"

Du har definitivt hjertet på riktig plass. Du er snill, forståelsesfull og sjenerøs. Englene ønsker også å fortelle deg at din intuisjon er veldig god.

Du blir med dette kortet oppfordret til å følge hjertet ditt når du tar valg disse to dagene. Stol på intensjonen/magefølelsen din.

Dette er også tiden for familie. Du har et hjem full av kjærlighet. Kjærligheten rundt deg og familien din er sterk.

Det er en ny epoke som venter deg. Ny kunnskap er på vei. Du vet innerst inne hva du har å gjøre. Hva sier hjertet ditt? Stol på hva hjertet og intuisjonen forteller deg akkurat nå.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med "Erkeenglenes tarotkort"

Med dette kortet ønsker englene å fortelle deg at det kan være lurt å senke tempoet disse dagene og bruke tiden til å reflektere mer grundig over ting. Det kan finnes en bedre måte å gjøre ting på, du må kanskje bare våge å se ting fra et annet perspektiv. Våge å tre ut av komfortsonen din og gjøre noe annerledes. Våg å tenke litt nytt og våg å være annerledes. Vi er alle unike, og det er vår største styrke.

Trenger du hjelp med det å se ting fra et annet perspektiv, eller kanskje tenke litt utenfor boksen så er erkeengel Chamuel engelen å spørre. Han kan også hjelpe deg med å finne ting som er blitt borte eller hjelpe deg å finne frem til dit du skal.

Les gjerne innlegget Ut av komfortsonen om du skulle ønske det.

Kortet for helgen er:

Reading med "Erkeenglenes tarotkort"

De to dagene du senket tempoet og reflekterte over ting har gjort deg godt. Det er nå på tide å handle. På tide å ta det neste skrittet. Du vet innerst inne hva du har å gjøre. Følg din lidenskap. Følg hjertet ditt.

Gå i vei med selvsikkerhet og entusiasme. Du har det som skal til for å skape deg det livet du drømmer om. Våg å tro på deg selv!

Så det var denne ukens reading.

Hva synes du? Føler du at noe resonnerte ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.