fbpx

Reading for uke 27 – 2020

Tid for ny ukens reading igjen, og denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Lysets Vogtere av Kyle Gray.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - SANAT KUMARA - Aktivering af Lys

Nå må du virkelig lytte innover og tro på deg selv. Det er på høy tid, og skulle skjedd for lengt. Hvorfor tviler du på den kjærlige stemmen som forteller deg at «dette klarer du»? Hvorfor tviler du på at du har det som skal til for å skape deg drømmelivet? Du er like kapabel som alle andre, det er tankesettet som hindrer deg.

La ditt indre lys skinne med full styrke! Du har så mye mer som bor inni deg, enn det du viser utad. Stå i din egen kraft og vit at suksess, lykke, regnbuer og enhjørninger, er for deg også! Magien du alltid har drømt om finnes inni deg!

Les gjerne blogginnlegget: Feel Pretty

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - KRISHNA - Hengivenhed

Om du enda er i tvil om at intuisjonen din er verdt å lytte til, så får du her enda en bekreftelse på at det er den! Stol på intuisjonen din, for det er jo via intuisjonen at universet/åndeverdenen kommuniserer med deg.

Du er verdig kjærlighet bare ved å eksistere, du trenger ikke gjøre deg fortjent til den. Slutt å snakk nedsettende til deg selv. Slutt å fortell deg selv hva du ikke kan gjøre, og hva som ikke er mulig for deg. Velg i stedet å se din sterke indre kraft. Velg å tro på at drømmene dine eksisterer av en grunn. Velg å tro at de begrensningene du må ta hensyn til, styrker deg i det livet du er ment å leve, de er ingen svakhet.

I disse dager kan du også høste anerkjennelser fra andre om den veien du går, og den innsatsen du legger ned i ting. For all del ikke gi opp deg selv, drømmene dine og de mulighetene som kommer din vei.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - MERKUR - Åben kommunikation

Vær tydelig i kommunikasjonen og ikke vær redd for å åpne deg opp og prat om dype ting. Ikke vær redd for å lette ditt hjerte, og løs opp i energitappende utfordringer.

Åpne deg opp for en dialog med universet, så vel som med andre mennesker. Nå har du i løpet av hele uken fått klare signal om at intuisjonen din er verdt å lytte til, og at du må starte med det for å trene den opp. Den er jo en muskel, så jo mer du bruker den, jo tydeligere og klarere blir den.

Lytt også til andre, og vær obs på tydelig kommunikasjon, for det er utrolig lett at det blir misforståelser, på grunn av ulike måter å kommunisere på. Så pass på å kommuniser på en tydelig og kjærlighetsfull måte. Da vil du også oppleve å bli hørt.

Intuisjon og det å lytte til den, er et sentralt budskap i denne ukens reading.

Lytt til intuisjonen, våg å gå din egen vei, tro på deg selv og vit at du fortjener ubetinget kjærlighet, bare ved å eksistere. Vær bevisst på måten du kommuniserer, og ikke vær redd for å åpne deg opp og lette ditt hjerte. Kommuniser tydelig og kjærlighetsfullt, for å unngå misforståelser og for å bli hørt.

Ønsker du personlig tarotkortreading og/eller tradisjonell veiledning av meg, så kan du lese mer om meg, og hva jeg hjelper deg med, her. Har du ikke hatt veiledning med meg tidligere, så har du også muligheten til å booke en gratis 20min kartleggingssamtale ved å bruke kontaktskjemaet du finner der.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4

Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.